Stala se mi jedna věc, při nahrávání nového biosu od téhle firmy. Počítač nedokáže normálně naběhnout a sekne se po pár sekundách. Nevím co dělat. Nemáte někdo podobný skušenosti s touto deskou ????? :evil:
Printable View
Stala se mi jedna věc, při nahrávání nového biosu od téhle firmy. Počítač nedokáže normálně naběhnout a sekne se po pár sekundách. Nevím co dělat. Nemáte někdo podobný skušenosti s touto deskou ????? :evil:
jednou sem tam flashnul OC bios (3.2c) a pak 3.4 a uz nenajela vubec, musel sem si v GMku nechat naflashovat svaba..
jinak s touhle deskou - GOOD LUCK!
Ja mam problem jenom se spuštěním toho počítače když tam je 36a jinak běhá v pohodě.
byl sem (ne)stastnym vlastnikem teto zakladky a mel sem tam nove flashnuty 36a bios, ktery se nelisil od 35a v nicem (az na podporoXPcka:) jinak fse v poho... takze fakt nevim???Citace:
Původně odeslal CizaD
Nastavil jsi si po flashi biosu defaultní nastavení??
Jinak se ti to nerozjede.
cau
Dneska jsem do jedné K7VZA v3.0 flashnul BIOS v3.7 a běží k naprosté spokojenosti. Před tím tam byl BIOS v3.4 a komp šel zapnout až na druhej pokus (kousnul se v POSTu). Ale problémy se zapínáním nastaly, až když majitel vyměnil Duron 750MHz za AthlonXP 1800+ (Palomino)