Velký problém se starým počítačem
Mam problem se svým starým počítačem. Mrzne ve windows. Na internetu jsem se dočetl, že kombinace s mou základní deskou AWARD KA-6110 a Rivou TNT2 není možná s novějšími detonátory. Různé odkazy uvádějí, že tato kombinace je možná s detonatory 2.08, ale ty už se teď obtížně schánějí. Prosím, poraďte mi kde bych mohl tyto detonátory sehnat, nebo poraďte, máte-li s těmito komponenty nějaké zkušenosti. Děkuji :?
Re: Velký problém se starým počítačem
Citace:
Původně odeslal Moltaban
Mam problem se svým starým počítačem. Mrzne ve windows. Na internetu jsem se dočetl, že kombinace s mou základní deskou AWARD KA-6110 a Rivou TNT2 není možná s novějšími detonátory. Různé odkazy uvádějí, že tato kombinace je možná s detonatory 2.08, ale ty už se teď obtížně schánějí. Prosím, poraďte mi kde bych mohl tyto detonátory sehnat, nebo poraďte, máte-li s těmito komponenty nějaké zkušenosti. Děkuji :?
Na ty detonatory bych zkusil www.guru3d.com
Citace:
Původně odeslal Moltaban
ja Ti ich pošlem.
napíš mail.
ja: eraser007@orangemail.sk
Zkus v BIOSu zakazt AGP 2x, u nekterych starsich desek s VIA chipsetem se TNTcka pri zapnutym AGP 2x nechune prehrivaly aniz bys pustil cokoliv narocnejsiho.
detonator 2.08