Nevíte někdo jestli se prodává černý kryt na ZIPKU. Diky
Printable View
Nevíte někdo jestli se prodává černý kryt na ZIPKU. Diky
Potreboval bych nastrikat kryt zipky. Existuje na to nejaká spacialni barva ? Diky
...keby si si tuto sekciu resp. FAQ trochu presiel tak by si sa docital, ze je vhodne najskor pouzit zakladovku na plasty a na nu potom strieknut farbu a ked tak to potom este bezfarebnym lakom prelakovat /popripade to mozes strieknut bez tej zakladovky/Citace:
Původně odeslal Tomek
já nad tím právě teď taky špekuluju a nejhorší věc pro mě bude stříkání šuplíku... asi by fakt byl lepší fungl nový černý s tím lepším designem (v šuplíku (nejen v rámečku) je větrák)... ale nejdřív bych zkusil zprznit ten původní - no a četl jsem, že když je barva určená na plasty, tak se NELOUPE (aspoň to někdo psal)
...aj mna caka color modding supliku :? ale dufam, ze to bude v pohode, AjsTi mi hovoril, ze uz to ma cca 2roky drzi to stale v pohodeCitace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Mno ja dneska byl kupovat barvy na case a bylo mi receno (mam univerzal barvu) zepokud plast dobre odmastim a pripadne velmi jemne zdrsnim, zakladovka neni potreba (pixla stoji 200!).
Ostatne nikdy jsem ji nepouzil a nikdy se mi neloupaly ani mechaniky, ani case ( http://neptunexp.pc.cz/ - bez zakladovky) ale delam to vetsinou vic velmi tenkych vrstev (ze priprvnim strikani porad prosvita plast).
...jasne, pri CD a FDD ale ak ide o mechanicky namahane a dost "ochytavane" casti na supliku - hlavne rucka tak tu zakladovku pouzijemCitace:
Původně odeslal Marty
...odmastenie je samozrejmostou :wink:
no po roce pouzivani bylo na bezbravem laku kolem tlacitka na cdrom cosi znat, ale myslim ze to byla spis spina ;D ocistil jsem to lihem a pak strikal na jinou barvu.
OT: ...mas is umyvat obcas ruky :lol: only joke :wink: ale som zvedavy jak to bude drzat na tej rucke na supliku :roll:Citace:
Původně odeslal Marty