K cemu je ten druhy 12V 4pinovy konektor...dava napeti do CPU???
Printable View
K cemu je ten druhy 12V 4pinovy konektor...dava napeti do CPU???
Zlepšuje stabilitu desky,protože napětí pro CPU jde "rovnou" do stabilizátorů CPU a není to tudíž rušený ostatnim odběrem komponentů desky (RAM,PCI,AGP,nForce,......) :-)
mají to jen některé desky a já osobně jsem jel pomalu 1/2roku bez tohoto zapojeného konektoru (neměl jsem takový zdroj), a v poho
nektery desky bez neho nejedou....
No podle me zalezi jakej tam mas procak, grafarnu, pretaktovani, kolik karet v PCI... nez jakou mas desku :!:Citace:
Původně odeslal Chihuri
ehm, MSI to nepise v manualu ? Pouze se ptam...Citace:
Původně odeslal Yngwie
jo,to samozrejme taky.. navic zalezi jakej mas zdroj, ale je to taky kus od kusu... proste veci mezi nebem a zemi,nekomu jede nekomu ne ;DCitace:
Původně odeslal Fraj#r
...konkretne na ABiTke som asi 3mesiace nepouzival pridavne ATX1 napajanie a pretaktovatelnost CPU ani stabilitu systemu to neovplyvnilo /10*225 pri 1,65V islo v pohode PrimeStable/
no vidis a ja se bez nej vetsinou ani nerozjedu...
..njn, co k tomu dodat, jedine ze Soltek to riesi na svojich MoBos inak ako ABiTCitace:
Původně odeslal Chihuri
Nevztahoval bych to na Soltek obecne...me to bezelo na starem 200W zdroji bez problemu i bez pridavneho napajeni, to stejne i ted kdyz to odpojim...
jj,ten samej kus desky sem zkousel s kompletne jinym vybavenim (CPU,grafika atd.) a najelo to....
Tak u teba bude problem asi v zdroji ...Citace:
Původně odeslal Chihuri
to pridavne ATX napajanie by stabilitu nemalo ovplyvnit ...u mna su tiez napriklad vysledky s/bez pridavnych 12V identicke
tak to asi nebude,samozrejme sem jich zkusil vic....Citace:
Původně odeslal Deviant
Na webu MSI v sekci FAQ je napsano, ze zapojeni konektoru neni nezbytne.Citace:
Původně odeslal Dawe
Ano, ale ja se ptal jestli se u MSI neda docist o ucelu. Jinak u MSI jsem se setkal u supportu uz i s tim ze 4 pin zapojit NEdoporucovali. :roll:Citace:
Původně odeslal alois
ale to je prece logicke, kdyz to tam dame, tak to prosim nepouzivejte... to mi prijde od nich trochu podivinske, to neduverujou vladtnim produktum??