Zhanam obrazky tohto casu: DTK ATX Midi DT-CAS74S4PG , zdroj PTP-4007 PFC, 2x USB2.0, bezskrut., strieborna, plexisklo
Nemate nanho nejaky odkaz kde by som to mohol najst ??? Hladal som na googli ale nic som nevygooglil.. :-(
Printable View
Zhanam obrazky tohto casu: DTK ATX Midi DT-CAS74S4PG , zdroj PTP-4007 PFC, 2x USB2.0, bezskrut., strieborna, plexisklo
Nemate nanho nejaky odkaz kde by som to mohol najst ??? Hladal som na googli ale nic som nevygooglil.. :-(
hmm, neviem....mozno ze ano ale ten case ktory som chcel ma mat 400 W zdroj a mala by byt strieborna...
Inac ked sme pri tom zdroji co hovorite na tento zdroj 400W DTK ATX zdroj, PFC?
To je dost zevrubnej popis :) DTK neznam, tak ti moc neporadim. Ale bejt tebou, tak koupim case bez zdroje a du do 350W Fortrona s 12cm fanem.
Ten zdroj nie je pre mna a ten dotycny ma obmedzene financie tak mi tato kombinacia pripadala celkom ok.. Ja mam doma Fortrona sice iba 300W ale tie ma 12 mm vetrak a je super... Len u nas v SR je dost drahy... :-(
asi myslíš tenhle , ze ?Citace:
Původně odeslal T@poX
suskalo sa, ze zdroje DTK su OEM Fortrony.
no, DTK ma jako OEM nektere ENERMAXE, ale ty v casech nizsi tridy nejsouCitace:
Původně odeslal rOn
Presne tento som hladal :-) Dakujem :wink:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Myslis ze v tomto Case nebude ten oem zdroj od enermaxu ?? Co som pozeral do cennika tak toto bolo najvyssia rada skriniek co tam mali a aj zdroj bol z najvyssej rady...
...je to ten case, co nan daval odkaz Radim -> k videniu je aj na: http://www.juventus-team.hu/termekek/58711920.html
EDIT: este k tomu zdroju -> na nejakej nemeckej stranke som ho videl za cca 40EUR a ma pasivne PFC
obavam se, ze je to obyc. zdroj od DTK, ne ENERMAXCitace:
Původně odeslal T@poX
btw ten case je dost shitovi .. mali sme ho tu z jednym kompom, dost na shit plechy, okno nic moc, diery pod nim nezmyselne ... a zdroj sa hodne prehrieval
MadCap
Měl jsem a ještě mám už 3 roky case DTK74PFC400, Bedna je stejná jenom je bílá a nemá plexi a vepředu usb. Zdroj je DTK PTP4007, Že by se přeříval se říct nedá, teď v něm běží P4 2@2.5GHz, tědlech beden sme prodaly hodně, ale se zdrojema PTP3007 a žádnej se nevrátil. Jinak ten můj že by měl nějaký shit plechy se nedá říct. Hezky pevný, nekroutí se, dobře tlumí a nezahřívají se.
No mam ten 400 W zdroj akurat ten hlinikovy a spokojnost na max.
Ja mam obycajny 300W (PTP-3007) a bez problemov.
Este tu mam jeden 200W (PTP-2007) - ten sa ku mne dostal s nafuknutym kondenzatorom, tak som ho vymenil a bez problemov ho pouzivam pri skusani.