-
Obraz na TV
Mněl bych jednu prosbu !
Mám Grafickou kartu Leadtek GF 4 Ti 4200 s VIWO a mám zapojený obraz na TV, ale vidím tam jen levou vrchní část toho co mám na monitoru (1024x760) prostě pravá strana a spodek se mi tam nevejde ( Mohl by jste mi někdo poradit co s tím Předem Všem Děkuji za jakoukoliv radu !
-
zkus tvtool, jestli ho teda uz nemas ...
-
No a kde to sezenu ?
A jak se to pouziva ? Bohuzel neumim ahglicky :o( ?
Tak nevim jestli se tam v tom potom vyznam ?
-
počítám s tím že máš odpojenou od TV anténu občas to sní pěkně blbne! :?
-
Nevim cemu se divis, rozliseni na monitoru mas vetsi nez zvlada televize, tak je tam jen kousek, zapni klonovani a nastav si v ovladacich celoobrazovkove zarizeni (40.72) starsi ovladace to meli nazvany video mirror nebo tak nejak, pak zkus si pustit video. Urcite je to problem ovladacu. TVTool je dobrej, da se v nem nastavit spousta parametru obrazu, ale neumi klonovani!!!
-
Ak este stale potrebujes ten tvtool tak sa pozri na www.vuaras.wz.cz
:-)
pokial viem tak je tam aj cestina
-
mam TVTool 6.8 a ta mi napsala ze nenasla tv-chip na graficke karte .... mam g4-440-tvout ... ovladace(detonatory) to nasly. Nevim jestli by to nahodou nechtelo novejsi verzi TVtool, ale na oriinalnich strankach, byla tohle nejnovejsi...???
-
pokial viem tak posledny tvtool je 7.0? ak sa nemylim
alebo sa mi tolen zda?
treba sa este raz pozriet na oficialne stranky
-
Najnovsi TV Tool je 6.8. Oproti 6.5 ma len minimalne upravy takze so 6.5
uplne vystacis. Stiahnut si ho mozes na stranke uvedenej nizsie. Najdes tam aj slovensku lokalizaciu programu a napovedy. Takze pouzivanie by ti nemalo robit ziadne problemy.
UPOZORNENIE: Je tam plna verzia ktoru inde zozenies len velmi tazko. :-D