Preco mi stale Win98 Se ukazuje nespravny systemovy cas ??? Normalne ho nastvaim a na dalsi den uz meska aspon 3 hodiny... Daval som to za vinu baterke, tak som ju vymenil ale nepomohlo to.. :-( Viete mi s tym pomoct ???
Printable View
Preco mi stale Win98 Se ukazuje nespravny systemovy cas ??? Normalne ho nastvaim a na dalsi den uz meska aspon 3 hodiny... Daval som to za vinu baterke, tak som ju vymenil ale nepomohlo to.. :-( Viete mi s tym pomoct ???
Toto som videl v robote na jednom PC a bol to zdroj - pomaly odchadzal az odisiel. Bateria sa totiz pouziva az ked je ATX zdroj uplne vypnuty (ak ma vypinac vzadu) alebo odpojeny.
Noo moze to byt zdrojom...Aj ked napr. zapinam Pc tak sa mi zapne asi tak na 10 pokus co stuchnem do gombika... :o Ale inac ide v pohode.. :? Ako dlho ten zdroj este siel v tom PC kym odisiel :?
Neviem - mozno mesiac alebo tak nejako. Neskor sa to zacalo samo vypinat a skoncilo to tak, ze to uz neslo vobec zapnut (a zdroj bol uplne horuci). Nastastie nic neodpalil. Takze odporucam vymenit co najrychlejsie.
No tak to budem musiet zahlasit na ekonomickom nech mi daju peniaze na novy zdroj.. 8-) Keby sa im nieco nepacilo odvolam sa na teba... ;D
Dakujem za pomoc :wink:
To zní velice pravděpodobně, takovej případ jsem taky zažil... BTW proč troškařit se zdrojem, rovnou nový PCčko, ne? ;D :lol:
;D to by mi asi nepreslo, lebo mam jedno z najrychlesich PC na firme :lol:Citace:
Původně odeslal jan555
ok takze problem sa uz vyriesil tak to mozete zamknut...