Poradte prosim jaky je nejlepsi program na ripovani (snad to pisu dobre) DVD filmu ???
Poridil jsem si COMBO , tak bych toho chtel vyuzit , ale nemam zadne zkusenosti.
Za jakoukoliv radu dik!!!
Printable View
Poradte prosim jaky je nejlepsi program na ripovani (snad to pisu dobre) DVD filmu ???
Poridil jsem si COMBO , tak bych toho chtel vyuzit , ale nemam zadne zkusenosti.
Za jakoukoliv radu dik!!!
Zacni najprv search a ked si uz tu , hore mas faq citaj !
OK,budu 8-) !
no pokud nechces cist 5 stranek detailnich a zbytecnejch stranek detailu., grrr hnus. doporucil bych co pouzivam ja.
program DVD x 2.0 - naprosto jednoduchy intuitivny, ma v sobe vse. nepotrebujes dotahovat jinejch 50 tisic podprogramu a srat se 3 tejdny s nastavenim, kterymu normal user BFU stejne nerozumi.
normalni DVD ma rozliseni 720x576 vcetne cernejch pruhu, ty se daj v tomto programku jednim klikem oriznout, a dal menim rozliseni (tak aby obraz zustal 16:9 na 720x404. vyberes input (ja pouzivam DIVX 5.02 a jsem spokojenej.) a output file. das record a je to. je to fakt easy. jo jeste davam bitrate DivXu 1500 kbps.
Super :-) !
Diky moc !
No zda sa ze niekto zjedol secku mudrost sveta , i ked jednym tlacitko , sa to da tiez. Lamaboy rulez ;DCitace:
Původně odeslal CODY_2
Vidiet ze si to necital , nakolko postup je na prvej stranke , dalsie su riesenia roznych problemov.
AjsTi: prece je kazdy sveho stesti (nebo nestesti) strujcem :wink:
Mas pravdu som sa nechal kus uniest , moja chyba :wink: 8-)Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
XviD ;D
DivX <:(
DVD x 2.0 kde se da stahnout? domovska stranka? posledni verze? dik moc!
Mne odporucal jeden clovek toto:
enjoy :-)Citace:
no, jednoduchy... ja bych ti poradil Gordian Knot. Neni uplne prostinky, ale je vcelku prehledny a hlavne DOBRY.
http://prdownloads.sourceforge.net/g...p.exe?download
pro vic informaci se mrkni na www.doom9.org
mas tam i gknot codec pak a s tim ti to 100% pojede. podporuje to divx i xvid.
mozna se jeste mrkni na dvdx
http://dvdx.sourceforge.net/
ale s tim nemam skusenosti. pisou, ze je to "one-click" zalezitost. a to me osobne vadi, musim mit nad tim procesem kontrolu, abych vedel co a jak to vlastne dela.
kdyz si nastudujes gordian, tak mas nad procesem rippingu skoro full-control. stoji to za to.
jestli chces navod v cestine, tady je neco
http://bluedolphin.kgb.cz/clanky/GKnot_navod_1.htm
co se tyce ripovani menu, nemam tuseni, co to ma byt. ;-) asi to produkuje nektery me neznamy soft. autorun nepotrebuju.
IMHO I must flip.Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
uz existuje vyssia verzia, ale to uz nie je freeware.....Citace:
Původně odeslal Neller
2.0 neviem kde najdes, skus www.google.com> "DVDx 2.0"+download
abo co ja viem
ale 2.0 je naozaj fasa soft, teraz som ripnul u kamosa Stuzkovu [DVD] do divx3 fastmotion...
velmi jednoduchoi sa to robi cez freeware DVD Decrypter a freeware XMPEG, stacia tieto dva programy, oba velmi jednoduche a pritom XMPEG dovoluje uplne dostacujuce nastavenia aj pre pokrocileho uzivatelaCitace:
Původně odeslal D.a.n.
Já souhlasim s Markem....Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
DivX 3.11a + NanDub still rulezz :!:Citace:
Původně odeslal Špeta Marek
Jedina vyhoda XviDu je, ze je ISO MPEG4 compatibile.
DivX 5.xx je shit.
cely divx je bud komercny alebo nelegalny shit, XviD rules, ja v inom filmy nerobim, nie je nad XviD 2-pass desired size 2CDCitace:
Původně odeslal PiT
Navrhni film.
1CD rip.
Ty spravis XviD, ja 3.11a+nandub a budeme porovnavat. Suhlas :?: ;)
2CD su nanic, pokial nepotrebujes silou mocou 5.1 AC3 alebo nie je film moc akcny + nema aspon 2h a viac...