Rozjedu vubec neco vic nez W98second?
Printable View
Rozjedu vubec neco vic nez W98second?
NT4
Lepsi budou 98SE :wink:Citace:
NT4
Prinejhorsim muzes skusit Millennium[/quote]
bezim na takom stroji winme ale je tam 64 MB RAM
najlepsie na pracu by bolo NT4
ale zalezi co na om stroji chces robit...
bydlic ma podobny problem - na notas 200MHz, 32 ram, nevi co tam dat, doporucil sem mu NT4.. Dela na tom takovy ty kancelarsko-krysoidni (word,excel) veci plus browseni, icq, winamp, sem tam mozna matlab.. ? Budou ty NTsa dobry?Citace:
Původně odeslal ace
NT su na notebook dost nepouzitelne lebo nepodporuju power management, plug&play, USB...
oki, co 95?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Ja mam na mojom Windows 98SE - mam tam totiz USBcko a to vo Windows 95 nie je velmi funkcne... Povodne som tam mal 16MB RAM - s tym isli tie Windows dost hrozne, so 48MB je to o triedu lepsie.
on usb nepoouziva.. byvaji tam nejake jina komplikace, u tech 95?
Po nainstalovani Windows 95 (samozrejme OSR2, tie prve su nepouzitelne) treba nainstalovat MSIE4 s podporou Active Desktop, potom upgradovat na MSIE 5.5SP2 (prave kvoli tomu desktopu) a instalovat milion vselijakych updatov (na Windows Update by nejake este mali byt - nove tam uz nedavaju lebo MS uz Windows 95 dost dlho nepodporuje).
Aj tak ale odporucam radsej Windows 98SE.
oki, dostane 98se. :)
- power management - kazdy notebook by mal mat moznost nastavenia v biose + vypnutie displeja musi stacit; okrem toho bud robim alebo nerobimCitace:
Původně odeslal Rainbow
- plug&play - na nt4 instalacnom cd je subor s menom asi isapnp.inf, treba pravy klik, install, restart a plug&play pracuje ok - toto som osobne davnejsie odskusal a fungovalo to
- usb - nemam odskusane ale mohlo by fungovat, http://www.ntcompatible.com/story22577.html
ale nie je dolezite co najlepsie pobezi ale co chcem na tej masine robit
ak sa chcem hrat tak asi nieco z win9x, ak chcem office tak staci nt
ME nedavaj preboha, skor 98 SE, ale ak to xes na robotovanie, tak daj NT4 jednoznacne