Stalo se mi, že mi nenaběhli Win XP protože:
Windows nelze spustit, uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen:
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
a posledně to zas hledalo nějakej jinej sráč (fat a něco)
Co s tím, jak to zálohovat. Disk je po reklamaci Seagate 20Gb. Win je aktuální, virus neni
Re: Stalo se mi, že mi nenaběhli Win XP protože:
Citace:
Původně odeslal Ištván
Co s tím, jak to zálohovat. Disk je po reklamaci Seagate 20Gb. Win je aktuální, virus neni
Mám ten istý problém. Tak som, podľa odporúčania, skúsil WIN XP INSTALL CD a tam Recovery Console. Ale neviem, čo v tej konzole mám spraviť. Už som skúsil asi všetky príkazy (okrem FIXBOOT a FIXMBR) a stále nič.
Takže asi mi nič nezostáva, len preinštalovať WIN?
Re: Stalo se mi, že mi nenaběhli Win XP protože:
Citace:
Původně odeslal Ištván
neco podobnyho se mi deje ted taky takovy chyby a jeste mi to psalo pri nove instalaci ze mi chybi soubory [ntoskrln.exe] dokonce to po kazdem restartu psalo neco jinyho .Normalne delam na pc celej den ,pak ho vypnu a kdyz sem ho zapinal tak chyba a nesli spustit ani nouzovym rezimem atd.Kdyz jsem ho chtel zformatovat tak se mi to nechtelo ani dostat do instalu XP.tak sem ho nechal prez noc vypnuty a rano uz sem ho nainstaloval.tohle se mi stalo behem 3 dni 2x .delalo to i pri noOC nevite cim by to mohlo byt.doufam ze to je deska aspon bych mel duvod koupit druhou
disky sou v poradku chkdsk v pohode