do hajzlu , ustipnul sem kus odporu ( je to ten malinkej hned u patice procesoru, ten co ma 8 nohou ), nevite kde se to da spravit ? ??? ??? ???
Printable View
do hajzlu , ustipnul sem kus odporu ( je to ten malinkej hned u patice procesoru, ten co ma 8 nohou ), nevite kde se to da spravit ? ??? ??? ???
odpor ma 8 pinu?? asi myslis nomalni chip. Muzes zkusit zapajet zpet mikropajkou nebo to prubnout reklamovat a doufat ze si toho nevsimnou ;)
Doštípni ho celej a nebo vem celou základku a jdi do nějakýho většího elektra a zeptej se na tu součástku. A potom ti přeju hodně šťestí v pájení.
Nie je to nieco take uplne male? Nejaka odporova siet alebo nieco take...
Napiš přesně co si odštípnul, podívám se doma co mám. (číslo šwába a kolik má nohou)
To by mě zajímalo,cos vyváděl.Že by sklouznul šroubovák při nasazování chladiče?To se mě stalo 2*,ale bez následků.Pokud je to připájený jen k horní vrstvě tišťáku a nejde to durch,tak by to kvalitní mikropájkou mělo jít.Ale jestli se ten čip vůbec sežene.
Podobna vec sa stala aj mne, ked som daval na procak chladic.Zo spony sa mi vysmykol srobovak a skrkol som snim po doske.Ta to uz ale nerozchodila, ale nastastie mi ju vyreklamovali.
Jo to bude odporová síť. SMD jí asi neseženeš takže si budeš musit koupit normální do vrtanejch tišťáků a trochu to zadrátovat. Ale pozor tyhle úzký spoje se při delšim ohřejvání trhaj jako prase