mam v planu jeste jednou prestrikat svuj case, ale nevim jestli to nezprasim, protoze bedna je ted nalakovana a nevim jestli to muzu strikat klasicky pres a jestli to pomuze. co myslite? ???
Printable View
mam v planu jeste jednou prestrikat svuj case, ale nevim jestli to nezprasim, protoze bedna je ted nalakovana a nevim jestli to muzu strikat klasicky pres a jestli to pomuze. co myslite? ???
Nevyznam sa moc ale mam pocit ze povodna resp. povodny nastrek musi ist dole...
ale kdyz to bude uplne stejna barva tak si myslim ze to muzu mastit normalne pres ne? :?:
Zkus to na nejakym kouska plechu, jak by to chytalo.. Myslim, ze pokud to poradne vycistis a odmastis, tak by to mohlo jit...Citace:
Původně odeslal Braindead
Sa skusim spytat toho znameho co mi striekal mechaniky...co mi povie.
No neviem. Co ti to spravy trochu prebrusit povodny nater. Nebud lenivy, nemusi sa ti to vyplatit. Ono isty cas to drzat urcite bude ale po case ti to moze zacat opadavat. Naozaj :wink: netusim :wink: preco na sprejoch pisu striekat vo viacerych vrstvach v casovych intervaloch cca. 15min ale nie po case dlhsom ako 30min. Nejde o to mat na tom 10 jednotlivych vrstiev. Ta farba sa musi , ako to povedat, previazat, zlucit alebo co. :-)
ZAVER: - jemne prebrusit (nie do zeleza), triezvo prestreknut zakladnou farbou, dokladne vrchnou akrylovou a na koniec lak podla uvazenia matny alebo leskly.
Bacha na ten lak, som spravil presne to iste ze som strekol farbu na lak a pekne sa to do....lo. Sa vytvorili riadne pavuciny a cely nastrek bol v prdeli. Ta farba bola ta ista ako pod lakom. Tak pozor na to!
a jak postupovat, kdyz potrebuju 2 barvy vedle sebe ? uvazoval jsem o kryti izolepou, ale ta poskodi ten okolni lak...Citace:
Původně odeslal Entita
no s izolepou to bývá trapas už jen, když se dělá barevná plocha na nějaký např. plast. nevím, jestli by v tvém případě pomohla lakýrnická, ale podle mě by tu barvu úplně grabla. Kdybys chtěl dělat nějaké plochy, co třeba použít na lakovaný podklad fólii? Já mám tak dělaného toho ufona a pozadí pod oky, budu mít i grafické prvky na bočnici, co budou ladit s oknem... sorry, třeba Ti tohle vůbec nepomůže, ale ... třeba jo :-) Mám kamoše v reklamce a jeden borec od nich "lepí" závoďáky na rallye a jednomu závodníkovi místo lakování profesionálně fólií oblepovali i nárazník se všemi zákoutími... no a ten závodník to pak hodil do pole :-oCitace:
a jak postupovat, kdyz potrebuju 2 barvy vedle sebe ?
Ked ti ten prvy nater dokladne ale dokladne preschne a vytvrdne cca. 48h
tak mu ta lepiaca paska nemoze ublizit. Samozrejme treba zvolit vhodnu lepiacu pasku, ktora lepi len mierne napr. krepova (??neviem ci je to ta ktoru myslim??) a nie taku co lepi tak festovne ze ti pri odliepani fakt strhne farbu od zakladu.
s lakem je to na ... - taky mi to pekne dokurvil...chce to proste co nejvic obrousit. a pak nechat poradne zaschnout. jinak je to v ...
fain, otestuju...doufam ze nebudu muset kvuli 7 pismenum prelakovavat obe dve bocnice...jeste jsem uvazoval o nahrazeni tech pismen nejakou samolepkou/folii, ale nebylo by to asi ono, i kdyz pod bezbarvym lakem by to nebylo poznat...