-
Zmena IRQ ve WinXP
Caute lidicky mam dotaz, jak je mozno zmenit pridelene prostredky a hlavne IRQ ve WinXP....jde zmenit jen neco...ja potrebuju nucene rozdelit IRQ pro modem, sitovku,zvukovku a radice USB protoze mi to koliguje mezi sebou, dnes sem jeste do 3 do rana prehazoval karty sem a tam a nepomohlo mi, porad ma sitovka stejne IRQ jako USB radic, pada mi sit, kdyz mi zase koligoval modem s necim tak mi drzel spojeni na net ani ne par minut, bordel.....nevite nekdo jak ty moznosti zapnout??? Nak
-
Pokud se nepletu, tak nejlepší je nastavit to napevno v biosu jak potřebuješ a dále v biosu nastavit volbu "pnp os" na "no" (nebo tak nějak podobně). Win by pak měly převzít nastavení z biosu a už do toho nevrtat.
-
Zkousel sem to dat napevno v biosu ale na PNP OS sem zapomel :-o sakra...proto to nejelo..ale nasel sem si v manualu tabulku sdileni PCI slotu a konecne to rozdelil spravne..a sere me ze pouzitelne sou 3 z 6 slotu...kunda...ostatni 3 sou sdilene mezi sebou...s USB radicem a tusim jeste s CNR LAN..fuj...Nak