Predovsetkym by ma zaujimalo, ci sa to da a ci je to korektne, pretoze neodporucaju to robit napr. z harddisku. A natahovat sa z disketou a dufat, ze je Ok sa mi velmi nechce.
Poradte prosim.
Printable View
Predovsetkym by ma zaujimalo, ci sa to da a ci je to korektne, pretoze neodporucaju to robit napr. z harddisku. A natahovat sa z disketou a dufat, ze je Ok sa mi velmi nechce.
Poradte prosim.
pokud budes schopnej (umi to deska) z toho USB flash disku nabootovat, tak bych v tom nevidel problem :wink:
jinak ja sem BIOS uz taky updatoval z HDD a vse probehlo OK
no ja flashuju zasadne z HDD...nikdy nebyl problem :-)
Vdaka.
Taky jsem flashoval z hardu uspesne...proc se to vubec nedoporucuje ??? vzdyt spolehlivost diskety :evil:
No pokud ten flash disk podporuje floppy operation mode (přecvakne se čudlíkem), tak pak určitě bez problémů - chová se jako disketa...
Skus to upresnit. Doteraz som si myslel, ze ten cudlik je len na zabranenie prepisu.Citace:
Původně odeslal jan555
No, některý ty flash disky mají čudlík, kterej když se přepne, tak se to chová přesně jako disketovka, bohužel (aspoň mám za to) i se stejnou kapacitou - prostě jsou na tý paměti 2 partice, jedna má 1,44 MB a je bootovací a ta druhá je zbytek (stejnej jako předtím). Snad je to takhle a nezmotal jsem to ;D Jinak bootovat z USBčka už snad dneska umí každý mobo - prostě se cokoliv připojí na USB a buď se to nalistuje v boot devices, nebo se dá bootovat z other boot devices a je to - mě jde takhle bootovat i z diskový databanky, u který výrobce tvrdí, že to nepodporuje...Citace:
Původně odeslal Quake
Vdaka.Citace:
Původně odeslal jan555
prepinat ho na take blbosti... moj bootuje normalne, ked nastavim v BIOSe spravne boot from USB...
Okrem toho flash z disku - nikdy som nemal problem a v poslednej dobe flashujem ZASADNE z Webu - cez 56k modem - zjaden problem.
Na ASUSke aj EPoXke to ide tak najlepsie, sami si najdu najnovsi BIOS a je to.