je to pro dost dulezite kriterium pri vyberu nove desky, protoze ted tu mam ASUS P2B-F a na zapinani PC mezernikem jsem si uz proste zvykl. Maji to vsechny moderni zakladni desky nebo jen urcity?
Printable View
je to pro dost dulezite kriterium pri vyberu nove desky, protoze ted tu mam ASUS P2B-F a na zapinani PC mezernikem jsem si uz proste zvykl. Maji to vsechny moderni zakladni desky nebo jen urcity?
Co ja vim tak s nForcem chipsetem (snad) uplne vsechny...
Zrejme to budou vsechny "moderni"...
A BTW trosku ses netrefil sekci... :wink:
Ja vim ze jsem se netrefil, nez jsem to smazal, tak jsi sem uz odpovedel, takze ted nevim jak to smazat
VIA KT600 take (alespon ASUS A7V600)
No zalezi to prece od BIOSu, ne od desky nebo chipsetu... ostatne ma to dnes cokoli.
Presouvam... trebaaa... do nVidia chipsetu :wink:
Ja myslim ze zalezi na chipsetu... napr pry v KT133 tato funkce nebyla vubec.. takze asi nforce? a jsou to dobry chipsety?
Nezalezi na chipsete. Zalezi na Super I/O chipe, ci to dokaze a ci to vyrobca dosky aj vyuzije. Lacne dosky to vacsinou nemaju.
a taky záleží na klávesnici, protože s usb klávesnicí to nefunguje (mě to jede jen přes redukci na ps2 :-( ).
Ale funguje ! Jenom musis mit zapnuty ze cinnost na USB ma pocitatc vzbudit... Tot vse... Pres PS/2 automaticky pocita s klavesnici....Citace:
Původně odeslal abel
Mezerníkem, resp. jakokoli klavesou se da poustet i na desce Shuttle AN35 Ultra
Tohle umej snad vsechny novsi (=tak 2-3 roky zpet ?) desky. Jen se to musi nastavit v BIOSu. Treba moje K3A+ to zvlada taky.