-
Co poviete (zatial) na farbu?
-
No barva jako takovy nic moc, ale to je subjektivni. Kazdopadne provedeni je pekny, ta mrizka fakt paradni. Az na mechaniky hodis ten plech, jak si planoval, tak to bude dost dobry...
-
farba je cool ... len ten case ... kua ja neviem ale podla mna je na mod najlepsi hranaty case, ktory ma predok bez prelisov, serepeticiek .... proste lian-li :) ked sa pozrem na ten bezel z toho mojho EMKO case tak je mi az zmutno ... je do vlnovky :evil: kua ... ale k veci> GOOD JOB
-
cim je to strikany? Me se to hodne libi
-
Mne sa takisto pacia absolutne jednoduche hranate bedne, s ktorou mozem urobit co ma napadne ale tato case ma cca. 2 roky ked ziadny vyber nebol (aspon na strednom slovensku :evil: ) a novu kupovat nemienim, to radsej vrazim peniaze do HW. Ale teraz ked je zima za dverami uz do komplu nevrazym nic kupim snowboard a idem na hory.
Na tom plechovom kryte cez mechaniky sa este pracuje. (Vobec nemam na to cas :cry: )
Striekane je to samozrejme zakladnou sedou, potom Auto sprejom - akrylova metaliza -( cerveno-fialova ) Spodok case, tlacitka a spodok klavesnice kastanovou met.
http://www.foto-album.cz/show.asp?Id=28986&Action=Min
Detail na: http://www.foto-album.cz/show.asp?Id=28986&Action=Max
Na obrazkoch to nevynikne ako v skutocnosti.
-
mi se libi, ze je to netradicni...
-
Mne sa paci...opat jednoduchost. Farba super, metaliza ukaze uplne inac ako klasicka farba (som sa presvedcil na svojich mechanikach) a u teba to vidno pekne.
K tym hranatym case - hej je pravda ze sa najlepie moduju, ale zas ak cloveka napadne nieco co je realizovatelne a vyzera dobre tak potom aj zo skaredeho Case sa moze stat dost dobry.
Este k tvojmu Entita: fakt good Job...krasna farba, jednoduchost. Este dorobit nejaku bocnicu (myslim ze to problem pre teba nebude :lol: :wink: ) + plexi a nejake flexo k tej cer-fialovej met.farbe skrinky a parada.
Klavesnica...musim este aj ja prestriekat tu moju len neviem ta co mam teraz je akasi co sa tyka tvarov cudna a skor sa mi paci Dolbyho (asi pojde ona na prestriek :D ).
PS:Este skus nafotit nejak tu skrinku ked je odlesk tej farby hlavne prednu stranu plast...sa mi zda ze na tom plaste vyzera velmi velmi good.
-
Ved som si dal sakra zalezat s tym striekanim. Aj ked v mojich podmienkach to bol dost problem, najst dake tiche miesto kde by vkuse niekto nechodil a neviril prach. :-) Ta metaliza je fakt kvalitna, sak som dal aj 98Sk za sprej a to je len maly 200ml. Minul som na to 2ks.
Chcelo by to este nieco antistaticke alebo ake. Zda sa my ze teraz na to strasne sada prach, alebo ho viac vydno. :-(
Bocnicu urcite spravym tiez casom. Najprv to odskusam na tvojej GABO. :lol: :lol: :wink:
-
Me zaujal jeden krasnj detail... Kde si vzal bily ventilatory? Vypadaji super :-) To se da koupit nebo si je necim bravil?
A taky by me zajimalo, jestli nevis, jestli barva, ketrou si strikal case drzela i na plexi...
-
Tá farba je COOL :eek: . Naozaj si si dal záležať. Kde si zohnal tie ventilátory?
-
barva ksc sux
nelibi a navic morex taky nic moc . ..
-
ENTITA: ...kazdemu sa paci nieco ine, ale podla mna je ta farba ktoru si zvolil velmi pekna :wink:
...ja sa chystam striekat predok na supliku na hdd /CD a FDD uz mam/ ale som zvedavy jak to bude drzat, najme na tej rucke :?
-
Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
ENTITA: ...kazdemu sa paci nieco ine, ale podla mna je ta farba ktoru si zvolil velmi pekna :wink:
...ja sa chystam striekat predok na supliku na hdd /CD a FDD uz mam/ ale som zvedavy jak to bude drzat, najme na tej rucke :?
Drzi to ok , tiez mam striekane mechaniky + suplik. Akorat je to cierna matna farba na kozu , umelu hmotu atd.
Entita: Vyzera to dobre :wink:
-
-
no je to pekne spravene ;) kvalitna pracicka, farba je pekna, aj ked nie prave podla mojho vkusu, ale to by sa tu hodnotit nemalo ze ano ;) prevedenie cool :D
toDOT: pacilo sa tebe vobec niekedy nieco? vsetko sux? hm hlavne ze ty si best .. modnut xaser a podobne vie kazdy ... bastl @ noname case rulez!
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
toDOT: pacilo sa tebe vobec niekedy nieco? vsetko sux? hm hlavne ze ty si best .. modnut xaser a podobne vie kazdy ... bastl @ noname case rulez!
Uz tady chybi jen Pit :-)
2Entita: ten nastrik je fakt hodne dobre udelanej. Ja kdyz sem lakoval case tak se ni tam udelaly ty podelany mapy ani nevim jak, takze klobouk dolu.
2MadCap: modnout xaser? Dyt ten uz je tak preplacanej ze uz na nem ani namodovat nic nejde ;D
-
[quote="bitmap"]
Citace:
Původně odeslal MadCap
2MadCap: modnout xaser? Dyt ten uz je tak preplacanej ze uz na nem ani namodovat nic nejde ;D
presne tak
-
Vdaka vsetkym za povacsinou kladne hodnotenie. :-)
Tie vetraky su obycajne (cierne) TITAN, ktore sa nazbieraly casom pri vymene chladicov na procak. Nastriekane su sprejom - Chromefekt - presnu znacku neviem. Su zapojene na 5V a fucia viac akoby bolo treba.
Musim spravit regulator, lebo fakt strasne fucia a este su aj dva a mam z toho velky prievan.
-
Dyt cim vetsi pruvan tim lip, ne? Pokud moc nehucej, tak bych to neresil. Ty vetraky sou chromefekt? Me to prijde jako obycejna bila :oops:
-
Farba je v pohodicke. Podobne som mal nastriekany telefon. Chce to este ten plech dopredu a to plexi na bocnici. Ale inak fakt vpohode.
-
ENTITA: ...pouzil si na ten chromsprej este bezfarebny lak ??? lebo co mam doma dva druhy tak bez prelakovania pustaju farbu na prsty a povrch potom zostane taky matny grrrr :? preto som CD aj FDD prelakoval
...to ze sa tie luftaky zdaju biele je len vec odrazu svetla :wink:
-
xext ten XASER bol extremny pripad .. ale za svojim si stojim > noname mod je best
MadCap
-
Citace:
Původně odeslal MadCap
xext ten XASER bol extremny pripad .. ale za svojim si stojim > noname mod je best
MadCap
...nehovorim ze nie, ale najvecsi porod byva prave moding front panelu na tom noname case
-
No ten Spray Chromefekt pouzil aj ten chlapik v GNOME Projekte....nevies to vyfotit Entita nejako inac lebo mi to pripoma nic ine len bielu farbu :)....skus ak je to mozne.
-
Skusim. Vsetku tie fotky su pri zapnutom PC - vetraky sa tocia.
Zaujimave je ze ked som fotil s bleskom tak ich zachytilo akoby stojace a ked bez blesku tak normalne rozmazane lopatky. ???