Epox 8K9A 2+ a podivne chovani noveho BIOSu ?
Naflashoval jsem K9a23924.binem a hle co podivneho se odehrava. Pri restartu nebo freshstartu vsechno v pohode, projede MEM test atd a pak se objevi black screen s blinking white podtrzitkem vlevo nahore a pak si to da tak 30 sec pauzu a nastartuje to uplne bez problemu... ??? Tak to by mi zajimalo cim to muze byt. Zadny timeout jsem nikde nenasel, nic kde by se byla tahle "funkce" zmapovana. Any IDEAS? :)
Re: Epox 8K9A 2+ a podivne chovani noveho BIOSu ?
Citace:
Původně odeslal Perplex
Naflashoval jsem K9a23924.binem a hle co podivneho se odehrava. Pri restartu nebo freshstartu vsechno v pohode, projede MEM test atd a pak se objevi black screen s blinking white podtrzitkem vlevo nahore a pak si to da tak 30 sec pauzu a nastartuje to uplne bez problemu... ??? Tak to by mi zajimalo cim to muze byt. Zadny timeout jsem nikde nenasel, nic kde by se byla tahle "funkce" zmapovana. Any IDEAS? :)
Mno, nejsem sice odborník na Epox, ale nehledá to při postu třeba SATA harddisky? Vypadá to totiž, že něco scanuje než najede. Zkus vlítnout do biosu, loadnout default bios a pak podle toho co nemáš (sata, integrovaný zvuk, modem) jednotlivé položky zakázat.
Re: Epox 8K9A 2+ a podivne chovani noveho BIOSu ?
Citace:
Původně odeslal Perplex
:?: Já bych ti možná dokázal i poradit, ale z popisu tehle závady to ani nejde. Potřeboval bych znát informace typu:
1. Na jakém postu (na led display na MB) se ti to zastaví na těch 30 s
2. (asi nejdůležitější) jaký OS máš v kompu (WXP,W98 ?)
3. Ostatní HW tvého PC (dokáže taky občas způsobit tenhle problém)
P.S. - tento MB mám taky(kromě mého popisu dolu) v jiném PC a zatím poslední verze biosu se mě jeví jako nejstabilnější. ;D ;D ;D