Podelte se o zkusenosti z timhle obchodem, ceny maj lepsi nez CC, ale jak jsou na tom s prsitupem k zakaznikovy?
Printable View
Podelte se o zkusenosti z timhle obchodem, ceny maj lepsi nez CC, ale jak jsou na tom s prsitupem k zakaznikovy?
Nakupuji tam pravidelně a nemůžu si stěžovat. Reklamace vyřizují mnohem lépe, než např. TS Bohemia.
Reklamoval sem tam(v Brně) zroj, který mi pískal, sice technik řekl, že mu se nezdálo, že by nějak extra pískal (asi jenom moje kombinace hw, páč sem to zkoušel u kámoše a taky nic) ale že mi ho vymění...takže zatím spokojenost
Musim se pridat ke spokojenym :-) ... sice sem s nima mel taky jednu ne zrovna podarenou reklamaci (coz byla spis vina jejich dodavatele) ale jinak dalsi reklamace probihali perfektne a i rychle (ne ze by jich bylo nejak moc, asi 3 ;D ). Jinak cenama myslim vedou, sice o prsa ale vedou :lol: .
Byl jsem tam dnes s vadnym diskem, takze uvidim.Citace:
Původně odeslal Fila
Ja tam povalim dat board, asi klesnu na kolena a zkusim z nich vyprosit nejakou nahradni desku :mweheh: Ale jinak jsou, aspon v Brne, v pohode. Solidni jednani, s TSkem nesrovnatelne.Citace:
Původně odeslal podws
Tak mi zavolali, byl jsem tam, disk byl opraven vymenou :-)
Softcom Praha.
Takze jsem spokojen, jen malickost, na tom Softcom reklamacnim stitku je jine S/N - to puvodni, nez to, co je na novem disku, takze pokud odejede i tenhle, doufam, ze se nebudou cukat. Ale doufam, ze ten stary disk byla jen vyjimka potvrzujici pravidlo kvalit WD disku.
S novym diskem ti meli predat minimalne i reklamacni papir - a na tom je uvedeno nove S/N (aspon v mem pripade to tak bylo-Softcom Brno)Citace:
Původně odeslal podws
Reklamoval jsem v Softcomu v Brne zatim jednou a to repro koupene den predtim.Kdyz se zapojily do elektriky,tak bzucely,ani nemusely byt zapnute(asi vadne trafo). Tak je zkusli a za 5 minut me donesl jiny kus s tim,ze mu to nejak nezda a asi to bude problem techto repro obecne a ne kusova vada,at zkusim dalsi kousek,ty uz byly v pohode...
Jinak co mam zkusenosti z TS BOHEMIA,tak tam jsem dvakrat reklamoval HDD,jednou 30 dni,podruhe 31,protoze jsem na ne podruhe uz talcil,tak me daly jiny disk. A co vim,tak ostatni na tom nejsou s reklamacemi v TS BOHEMII o moc lip nez ja...
jo koupil jsem si v Brne 2 moduly 256MB KINGSTON HYPERX 434... pecete byly poruseny, ale zkusil jsem je nainstalovat... Jeden modul nejel, druhej mi hazel chyby v memtestu i v goldmemu. 1. reklamace probihala, tak ze mi technik oznamil, ze tomu nerozumim a ze se neorientuju v problematice... Tak jsem potom zavolal panu vedoucimu, domluvil se s nim a 2. reklamace uz byla docela v pohode a zapujcili mi i nahradni modul (sice jen 256 MB, ale aspon neco)... Ted uz jen cekam co z toho vznikne a opravdu nemam moc dobry pocit :evil:
Zdar, byl jsem v Praze v Softcomu dnes reklamovat RAMku, koupena asi pred rokem.
rekl jsem co ji je (memtest error na 27. MB), technik ji hned otestoval a rekl ze skutecne je vadna.
Tak jsem se ho zeptal, zda je mozne, aby mi zapujcil jiny modul na dobu reklamace, treba proti nejake zaloze - pry ne.
Tak jsem mu rekl, zda mi proplati naklady, ktere me bude stat zapujceni jineho modulu jinde - tvrdil neustale neco o tom, ze na reklamaci ma mesic a nic mi hradit nemusi.
JAK PRESNE MU TO MAM RICT ?
RAMku mam pujcenou od sveho kamose, ktery ji ma dokonce vedenou pod firmou, takze mi na to nejspis bude moct napsat nejaky doklad - co takovy doklad musi obsahovat a jaka za takovou zapujcku muze byt cena?
Dik za info (Jezevec, riksa ;) )
Napsal bych neco jako:
Smlouva o zapujcce
mezi: firma XY
a pepazdepa
Firma XY zapujci pepovizdepa RAMET sn:zxcvb 256MB za poplatek 30Kc za kazdy zapocaty den na dobu maximalne 2mesicu.
podpisy + razitko + datum
------------------
Neco tak by melo bohate stacit. 30Kc/den je myslim tak akorat, ale poptej se nekde v krame, za kolik by ti tu ramet pujcili. Az budes mit vyresenou reklamaci, tak to vubec neres s technikem. Posli doporucene na sidlo firmy zadost o uhradu nakladu na reklamaci, kam prilozis kopii tej smlouvy + kopii ukonceni pronajmu zase s datem a vycislenim celkovy ceny. Samo vycisleni i vsech ostatnich nakladu = ten doporucenej dopis + cesta + cas + treba i 2x hodina prace technika pri vymene rameti :wink: .
V ty zadosti uved § podle kterych to je.
Poslal jsem jim 5 dnu od zakoupeni zpet LCD iiyama kvuli nerovnomernymu podsviceni obrazu (spodni cast monitoru byla po druhym dni provozu podstatne svetlejsi-rusilo me to, za 15 litru si predstavuju jinej obraz). Udelal jsem to formou odstoupeni od kupni smlouvy, se slovy, ze pokud uznaji, ze je to vada a ne vlastnost tak muzeme uzavrit smlouvu novou na novy kus. Jsem zvedavej, jak se k tomu postavi, nemam naladu sepisovat vyhruzny dopisy a potazmo se soudit. Dam vedet
/edit ted mi volali, vystavi mi dobropis, dovedel jsem se ze iiyama je podle nich lowendovy shit...jinak mi bylo na mou primou otazku v podstate taktne naznaceno, ze u nich uz nemusim objednavat. Tuhel firmu muzu jen doporucit, je to bez problemu, pokud by to dany zbozi bylo bezne skladem, zrejme by me ani "taktne neupozornili"
OKi, dik.Citace:
Původně odeslal Jezevec
Myslis, ze ma smysl prikladat potvrzeni od zamestnavatele, ze PC potrebuji k vykonu prace? asi jo co :) necham si to napsat.
27. dubna jsem reklamoval pameti, coz znamena ze bych si mel 28. kvetna dojit pro penize, nebo novy pameti, ze jo. ale jak jsem ted koukal na ten papir, tak jsem nasel policko predbezne datum vyrizeni 11.6.2004 - neznamena to doufam, ze jsem si s nima dohodl prodlouzeni reklamacni lhuty, pokud jo, tak si asi pujdu naliskat :oops: ??? :evil: :-o
Citace:
Původně odeslal slonus
No řekl bych, že to musí vyřídit do 30-ti dnů, ať ti tam píšou cokoli.
Kdepak, prodlouzeni je mozny po vzajemny dohode. Lidi, ctete vybec ty dulezity thready ?
no ja prave jestli to nahodou neni dohoda :oops: jsem z toho uplne vynervovanej... nejsem pravnik jsem jen obycejnej systemak ;o)))
dohoda je dvoustranny pravni akt - tedy jejich projev vule se musi stretnout s tvym souhlasnym projevem vule. a mlcet neznamena souhlasit. takze tim, ze ti to napsali na papirek je hezky, ale porad tu chybi tvuj souhlas :wink:Citace:
Původně odeslal slonus
takze 28.kvetna tam nabehni :wink:
juchuuu diky moc ;o))
no tak bylo to trochu zvlastni, snazili se mi chvili tvrdit, ze jsem podepsal, ze to bude az 11.6., ale pouzil jsem tu vetu o oboustrannem pravnim aktu a dostal jsem penizky zpet, tak jsem si tam hned (ze slusnosti) koupil jiny pameti, ktery fungujou ;D takze vam moc dekuju za podporu a pomoc ;D
tak ja jsem dneska vracel monitor, co jsem si tam ve stredu koupil
vysli me maximalne vstric, vysvetlil jsem jim, proc ten monitor nechci, co mi na nem vadi, jeste tam byl se mnou kamos, kterej se primluvil, ze to opravdu je hrozny
takze technik se ani poradne neptal, vsechno probehlo maximalne v pohode a s pratelskym pristupem
cekal jsem ze to pujde ztuha
velmi prijemne me prekvapili, takze je musim pochvalit
Take sem tam nikdy nemel problem.
tento obchod maximalne doporucuji.