Na kolik mužu taktnout grafiku MSI GeForce2Ti 64MB???
Printable View
Na kolik mužu taktnout grafiku MSI GeForce2Ti 64MB???
nic moc ... jedu na 260/450 bez chyb ... ale zatim sem si s tim moc nehral ;)
ja na 290/465 bez chyb... msi 8836 vivoCitace:
Původně odeslal beavis
Hmm to ti jede pekne me se povedlo)gdyz sem ji jeste mel) ji rozchodit i na 280\480 pri +5Mhz uz to delalo chybky mel cem akorat lepsi chlazeni na prociku graf a pidipasivy na pametechCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
...pasivy jsou thermaltake, ale na gpu budu menit blue orba (huci jaxvine) za neco vetsiho, ale nikde nemuzu najit modrej pasiv ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
kukni signaturu... viac to uz moc neslo a neziskaval som tym zvysovanim tolko, aby som sa babral s pridavnym chladenim a tak...
kdyz budes mit stesti a trochu tomu pomuzes (dobry chlazeni), muzes se dostat na 300/500
Na GPU mozna, ale ramky uz vic nesnesou (pasivy jsou studeny)... Narust vykonu nebude tak dramatickej aby to za to stalo...Citace:
Původně odeslal daso
je pravda, ze jadro neni potreba honit, ale cim das vejs pameti, tim budes mit vetsi vykonCitace:
Původně odeslal .::Richmond::.
já jedu na 200/400 a jak to zvednu tak mě 3DMark nepustí dál než za první test a hned se to kousne ??? ??? mám ms 8831
Koukam, ze mas procak pretocenej o 200MHz bez zmeny voltaze. Muze to bejt dobrej kousek, ale skus mu trochu voltaze pridat, uvidis co to udela se stabilitou.