poradte rozmery, prietor, velkost, z coho, kde kupit, ako vyrobit, kde zohnat, proste, co vas napadne. Dik
Printable View
poradte rozmery, prietor, velkost, z coho, kde kupit, ako vyrobit, kde zohnat, proste, co vas napadne. Dik
Jako radiátor použij radiátor topení z škody 1000MB (je mosazný) a nebo si kup radiátor na www.aquacool.cz :-)))
vedeli by sme mi poradit, ako zapojit cerpadlo od Sicce na zdroj pc ze rele ? Ak mate schemu, bude to najlepsie. mail mam u00f0104@dorm.utc.sk
I s FAVORITU nevypadá špatně ;)
velikost podle toho co budes chladit ale chladic zeskody (105-20) by mel s 120 mm vetrakem stacitCitace:
Původně odeslal lentilka
jeste lepsi je topeni ze zigulika, u nej nesetrili a udelali ho tam z medi :-D
rozmery asi 180*250*60
z felicie neni vubec spatny jen je to na muj vkus moc dlouhy...
mohl by niekto napisat aj "presne" [aspon +- 3-4cm] rozmery. Chcem totiz radiato dat dnu do midle tower [chieftec] case, a chcem si byt isty ze sa vojde dnu. Zatial som nic vhodne nenasiel.
zeptej se martyho on ho ma...Citace:
Původně odeslal cernobil
sorry :) mozno som nepochopil ..ale co ma marty ? ...rozmery radiatorov ..alebo nieco ine co by ma mohlo zaujimvat ?...
ja len aby som mu do p.m nenapisal ..co mas ? ;)
Napoj si to na ůstřední topení a nepotřebuješ ani čerpadlo. ;D ;) ;)
tak tak ..a teplotu vam to udrzuje na prijatelnych 90C ked nieje CPU v zatazi. Podmienkou je PIV, ktory vam aspon nabehne a nezhory hned :)