Můžete mi prosím poradit, co je na to nejlepší (+ kde sehnat). Mám Radeona 8500LE. Dík moc
Printable View
Můžete mi prosím poradit, co je na to nejlepší (+ kde sehnat). Mám Radeona 8500LE. Dík moc
Buď si kup, od TT nebo si sežeň nějaký pasiv, a s toho nařezej heatsinky.... 8)
Nejdrive vubec vykousej jestli karta pujde pretaktovat kdyz ji schladis pomoci 80mm fanu z boku a pak teprv podle toho jestli pujde ci ne tak tam dej chladice jinak je to zbytecny.
A jdou pak ty chladiče z pamětí nebo i z GPU nějak sundat, když je tam nalepim pár kapkama sekunďáku, nebo je to nafurt? Mám kartu eště v záruce tak by mě celkem zajímalo, jestli to pak jde z těch čipů sundat tak, že neni nic vidět.
2BDs: ==> 8)
To sem pochopil jako že si s tim nemám dělat starosti, že to pude dolu a nic nebude poznat. Nebo si to snad myslel jinak?Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Když to přilepíš pár kapkama méně klvalitního sekunďáku a trochjou pasty, tak je to ok, ale když na to vezmeš teplovodivý lepidlo nebo qualitní sekunďák tak neeee ;)
Jo hochu, todle asi bude nafurt... co takhle jestli ta tvoje grafarna ma nejaky otvory pro zachycení, tak vzít pilku na železo a udělat kostrukci pro ty pasivní chladiče, to je dobrý řešení, když seš šikovnej, kámoš to takhle má a funguje mu to sqěle a nebo vysr*t se na záruku a jestli by to šlo provrtat grafárnu skrz na skrz a obalit jí heatsinkama ;D 8)Citace:
Původně odeslal BDs
Tak jsem to už všechno dokončil. Na GPU jsem dal starýho Titana (tušim, že D2 nebo něco takovýho), na paměti jsem nařezal kousky nějakýho starýho pasivu, co jsem koupil v bazaru. Nakonec jsem stabilně dostal jádro na 295Mhz a paměti na 280Mhz. Myslíte, že to jsou slušný výsledky?
to je parada. na to ze je to LE je to dobry