THERMALRIGHT SLK-800A - 51,- Eur - 1878,-SK
THERMALRIGHT SK-7 - 27.90,- Eur - 1027,-SK
co mam zobrat ?????
aky je vykonovy rozdiel medzi nimi...
Printable View
THERMALRIGHT SLK-800A - 51,- Eur - 1878,-SK
THERMALRIGHT SK-7 - 27.90,- Eur - 1027,-SK
co mam zobrat ?????
aky je vykonovy rozdiel medzi nimi...
:wink: velký podle toho co tam máš za vrtuli pokud máš prachy tak si vem SLK-800A....
http://www.hartware.de/review.html?num=72&cat=cool
no jestli se už rozhodneš pro SLK-800, tak tobě by se i vyplatilo si připlatit pár kaček na SLK-900U, který se šroubuje na desku (přeci jenom takovou váhu držet sponou na socketu), já ho mám a stál 54EU přes FabsuCitace:
Původně odeslal DJSmart
Ani jeden nema vrtulu, je to samotny pasiv...
to ja viem ale ja som sa pytal ci je nejaky velky rozdiel medzi SK7 a SLK 800 alebo 900....
Radsej dam 1000 sk ako 2000 SK...
co jsem videl tak rozdil neni velkej zalezi na vrtuli ale neslo to pres 3-4st. podle testu. nekde to bylo stejny a v jednom dokonce lepsi SK-7. Podle me kdyz dvojnasobna cena tak aspon jednoznacne viditelnej rozdil a ten tam neni. ( aspon ja ho nikde nevidel)
Rozdiel je 1 stupen....tak to radsej asi pojdem do SK7
V praxi bude rozdíl se stejným větráčkem větší, ale rozhodně ne zásadní, takže pokud chceš ušetřit, SK7 s přehledem stačí...Citace:
Původně odeslal DJSmart
kdyz uz uvazujes vo tom 800a, tak si radsi vyber (pokud ti pude na desku) 900u, nebo 947u..se podivej jaky muzu do procaku sypat napeti a v klidu to uchladit ;D
900U není ve výkonu o nic lepší než 800A/U, ten Tvůj už asi o něco jo ;DCitace:
Původně odeslal Kamikatze007
ja bych bral 900 proto, ze na nej de dat 92mm vetrakCitace:
Původně odeslal jan555
ale ale ale na slk800 jde s trochou sikovnosti dat 92mm fan takze nevidim problem.
Právě, dokonce se standardníma sponama ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
no, v ruce sem ho nemel, ale dys to pani bastliri rikaj ;DCitace:
Původně odeslal jan555
btw:v testech je 900 lepsi, nez 800 ;D :arrow: http://www.overclockers.com/articles373/
na 800 sice 92 date ale podle me ma moc uzky zebra a pak je ta 92 zbytecna kdyz 92 fan tak 900
No, jedna setinka, nevím, to se dá říct "v rámci odchylky"... Já jsem toho pročetl dost (než jsem koupil svůj) a vím, že žádný zvláštní rozdíl tam není... To je stejně jedno - DJ si koupí SK-7, že?Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
no ja sem to zkoknul na starnkach a jedinej rozdil je v ty siri toho pasivu tak by to nemel bejt problem, jinak cekam na moje slkacko800 verzi na socket a porad se od fabsy ke me nema buuuu.
Takze akurat som pozeral kolko stoji v Reichu Thermalright SLK-947U
http://www.geizhals.at/?a=64159
za 1800 Sk to nie je zla kupa nie ?
za ty penize super kup.. ..
chci si kupovat nejakej "lepši chladič"
je ta sk-7 nebo jak se to jmenuje solidni?? co jinyho je dobry?? ty vyšši jsou už myslim diry u scoketu jestli jsem dobre videl a ty ja nemam
ne ne delaj se verze U a verze A Acka jsou na sockety a U na diry v desce, ja osobne sem si objednal slk800a.Citace:
Původně odeslal joXerus
Neviděl jsi dobře ;D SLK-800A má sponu...Citace:
Původně odeslal joXerus
ja koukal na to U :-)
je tam nějakej rozdil mezi sk7 a 800A??
jak si oproti nimvede treba Tt v11+ ??
sk7 je mensi oproti slk800a....Citace:
Původně odeslal joXerus
To si snad děláš srandu, ne ??? Jseš v threadu, kterej je celej o tom :evil:Citace:
Původně odeslal joXerus
Jinak jakýkoliv pasív od Tt se nechytá ani za hlavu ;D