Zda-li mate nekdo poneti jaka nejvykonejsi grafika se da poridit do PCI slotu ? Pochopitelne mam namysli 3D vykon...
Diky
Printable View
Zda-li mate nekdo poneti jaka nejvykonejsi grafika se da poridit do PCI slotu ? Pochopitelne mam namysli 3D vykon...
Diky
No do PCI by asi stacil Radeon 7500 :-)
Ale jinak tady ti kazdej odpovi VooDoo 5 :-)
Ale notak, nebudem se bavit o necem co presahuje velikost MB (V5) a je k videni jen v muzeu kuriozit... ;D
Jde mi spise o to, jestli Radeon 7500, nebo radeji GeForce 4MX 420, nebo zda existuje neco lepsiho a predevsim da-li se neco takoveho vubec sehnat (na netu jsou tyto dve k mani kolem 75$ - ale daji se poridit i v CR ?)
Dneska jsem videl nekde videl myslim MX440 s PCI. Typuju v ze to je Libre, mozna kecam.
No nahodou V5 je docela vykona karticka v muzeu ji velice chvalili :-) No ta G4 bude nejspis vykonejsi, i kdyz radeon 7500 za tu cenu je dobrej, ale u nas sem moc nevidel prodavat PCI.
Měl jsem tu čest testnout GF4 MX 440 AGP,ale že by byla výkonnější než V5-ka,to ani náhodou.Její fill rate je 450 (V5 má 700).
V 3Dmarku to jo,to je o 600 bodů lepší než V5-ka,ale v hrách je to úplný shit.A vím co píšu.
A proto pochybuji,že verze GF4 AGP by byla výkonnější než PCI.
Nevím,jestli je V5 PCI tou nejrychlejší PCI kartou,ale GF4 to není ;)
Spíš bych to tipnul na ATI :)
No ja kdyz uz bych to kupoval do PCI tak asi ATI. Jinak si Katoo udelal menci preklep, stane se. (PCI-AGP)
2 LukasKiller:PCI-AGP ???
Už jsem to zjistil.
Bezpochybně nejrychlejší PCI kartou je V5 6000 PCI.
jj V5 6000 to uz musi bejt narez
nemate negdo link na naky testy V5 6000 ???
No, VooDoo5 6000 PCI jsem nikde neobjevil. Nasel jsem pouze AGP a zminku o cene 600$ a pouze testovacich vzorcich.
Ale asi jsem nezduraznil, ze format meho PC je microLPX. VooDoo5 je opravdu vetsi nez cele PC. Proto ho take povazuji za hodne muzea kuriozit - tj. nikoliv kvuli vykonu.
Rad bych tedy preformuloval svou otazku:
Jaka je nejlepsi PCI graficka karta ? (s ohledem na pomer cena/vykon/SW podpora/dostupnost)
2 PhoB: Diky, ale
LIBRA = PINE GeForce2 MX400 PCI TVout 64MB; cena 1 913,- bez DPH
GF2 si uz skoro rok odrikam, protoze jsem doufal ze se objevi neco lepsiho (myslel jsem puvodne na GF4, ale zatim ji asi nikde nemaji a navic mne odrazujete...) :roll:
No Katoo ja myslel todle:
A proto pochybuji,že verze GF4 PCI by byla výkonnější než PCI.
Nevim jak tobe ale mne to teda smysl nedava :-) Jinak ono ty PCI se budou asi blbe schanet.
:oops: :oops: už vím :lol:
Mozne to s tim PCI-PCI je:)Citace:
Původně odeslal LukasKiller