Pozná niekto nejaký program na príjem internetových rozhlasových a televíznych staníc? Najlepšie aj s nejakou slušnou databázou, len nie WMP alebo RealOne.
Printable View
Pozná niekto nejaký program na príjem internetových rozhlasových a televíznych staníc? Najlepšie aj s nejakou slušnou databázou, len nie WMP alebo RealOne.
čo poviete napríklad na iTunes? :oops:
a hlavne aby sa za nič nemuselo platiť :roll:
Na radio ti staci WMP, ci vie aj video neviem.Citace:
Původně odeslal Wizzard
skúšal si to rádio vo WMP? ja hej, ale nešlo mi to. to sa vždy napája na nejakú webovú stránku.
ja chcem niečo, čo má už v sebe zabudované nejaké stanice a prehráva ich priamo z prostredia programu, ako napr. iTunes, ten je celkom dobrý.
a na TV som zatiaľ nenašiel nič...
Skusal. A islo. A kamos co je so mnou na sieti cez WMP9 pusta vysielanie inet radii do LAN aby nebolo ticho na sieti ;DCitace:
Původně odeslal Wizzard
a sú tam aj nejaké slovenské rádiá? a čo Internet TV? :) skúšal som RealOne Player, ale ten je tiež nejaký čudný.
Neviem, ja osobne poznam iba http://limonadovyjoe.cz/. TV som skusal iba na markize a to sa vzdy otvorilo vo WMP, ale treba na to lajnu.Citace:
Původně odeslal Wizzard
musí existovať nejaký špecializovaný program len na príjem internetového TV vysielania... ale zatiaľ som žiadny nenašiel :oops:
dokonca aj existuje web stranka, cez ktoru sa daju pozerat rozne TV stanice, ale adresu si uz nepamatam.Citace:
Původně odeslal Wizzard
winamp
umi jak radio tak tv. zmackni alt + l a uvidis :)
tak na TV som našiel celkom schopný sharewarový program CTube! 3.7, vraj s databázou 700 programov :)
to vážne nikoho nezaujíma? potreboval by som ten program zaregistrovať... alebo nejaký podobný, čo je free... nie že mi nejaký admin dá slepejša :!:
sak uz ti to sem napisal > WINAMP ma internet radio a internet TV ... zadarmo a gut ;)
MadCap
a kde? :-o ako sa k tomu dostať? prehráva to priamo v prostredí Winampu alebo ma to hodí na nejakú stránku?
TY SES SLEPEJ JAKO POLENO NE? wianmp 2,92 treba nebo jaka jen nej verze
Citace:
Původně odeslal Glottis
no už som na to prišiel :D a inak tebe to aj niečo nájde? lebo mne nie :)
jj a celekm hoodne
Mne to faka ve Winampu 5b2 krasne.
mal si pravdu, vážne to ide, asi to nefunguje cez firewall čo máme v robote... ale aj tak tam nie je Markíza :) nedajú sa tam nejako pridávať stanice :?:Citace:
Původně odeslal Glottis