Z ničeho nic při hrách,na netu atd...Nevíto někdo čím to je???
Printable View
Z ničeho nic při hrách,na netu atd...Nevíto někdo čím to je???
Pameti, zdroj, moc pretocenej procak atd
Citace:
Původně odeslal DeeKay
Začalo to dělat z ničeho nic.Pritom mám komponenty pořád stejný a procák mám momentálně na default.Budu po tom bádat...
nenadale restartovani byva obvykle kvuli napajeni - a ve hrach atd. je to pochopitelne, kdyz ti maka procak + grafika.. asi mas problem s napajenim bych rek..
U mna to tiez zacalo z nicoho nic. Proste restart hocikedy, niekedy nasledovali este dalsie restarty (este v BIOSe). Niekedy to aj skapalo uplne a musel som pockat nejakych 10 minut aby to zasa islo. Skusal som vsetko mozne - nakoniec to bolo prehrievanie chipsetu (to som mal este Celeron 600@900 takze chipset isiel pekne nepretaktovany na 100MHz). Dal som dole pasiv z chipsetu, osmirgloval som ho (bol hrozne krivy), trochu pasty a dal som to naspat. Odvtedy nebol ziadny restart ;)
2Rainbow: hmm, taky dobry postreh, vidis, to by me nenapadlo :wink:
Kym som na do prisiel tak som vymyslal rozne hovadiny - dost dlho mi trvalo zistit ze je to teplotou a potom este zistit ze teplotou coho to je...
Jednu dobu se mi stavalo podobna vec nez sem zjisti ze nohou pod stolem zachitavam o napetovy kabel a on jak se hejbe tak vybruje ve zdirce a tim ma masina malo stavy a risne se.
Az je to smesny tak tenhle problem mi vyresilo prilepeny napajeciho kabelu ke stene stolu.
To tiez byva problem ;D Ten zdroj KME co mam teraz je hrozny shit - ani napajaci konektor tam nevedia dat poriadny - ked tym kablom trochu pohnem tak sa mi to cele vypne...