Nevíte prosím, jestli existuje (případně link)nějaká FREE verze pro kopii HDD. Mám Drive Image 4.0, ale ten ještě neumí NTFS. Dík
Printable View
Nevíte prosím, jestli existuje (případně link)nějaká FREE verze pro kopii HDD. Mám Drive Image 4.0, ale ten ještě neumí NTFS. Dík
GOOGLE RULEZZ :smoke:
http://www.drive-image.com/
R-Drive Image is a potent utility providing disk image files creation for backup or duplication purposes. Disk image file contains exact, byte-by-byte copy of a hard drive, partition or logical disk and can be created with various compression levels on the fly without stopping Windows OS and therefore without interrupting your business. These drive image files can then be stored in a variety of places, including various removable media such as CD-R(W) or DVD-R(W) , Iomega Zip or Jazz disks, etc.
GOOGLE jsem zkoušel. Našel jsem akorát HD-Copy - jen záloha. Drive Image - demo, neumí image HDD. R-Drive jsem zkoušel a pochopil to jako zálohování (možná se pletu), nikoli kopii HDD. Chtěl jsem přenést systém z menšího na větší disk, abych nemusel instalovat.Citace:
Původně odeslal Entita
norton ghost 7.0
>> ten zrovna 'asi' nie je FREE :-)Citace:
Původně odeslal proe
free sice nie je, ale je skoro ku kazdej doske ... lenze je iba pod dos ...
MadCap
Poslední NERO (tuším, že je to 6,0): položka vytvořit obraz disku na CD-R(W) a ten pak dosovský prográmek Nera to nahrne na disk. Mám tak tak vypálený obraz disku s Win, všemi ovladači, nastavením, Office a jiným softem - to se to pak provadí přeinstalace HDD v pohodě
no asi nje ked je tam firemne logo ... ale dal mi ho DOBROVOLNE ;D nas ITckarCitace:
Původně odeslal Odar
mam ho za to ukamenovat ??? ;D ;D
je to DOS verzia
HD-Copy umí NTFS, dělal jsem kopii bootovací partition na jiný disk a normálně to startovalo. Akorát je to shareware a musíš u toho sedět a odklepávat hlášky, že nemáš plnou verzi programu.
www.astalavista.box.sk rulez