Ted me napadlo, kdyz mi box nahradi zalman, jestli by mi pomohlo a jestli by to vubec slo, dat na Hercules 9800nonPro vetrak z box P4???
Premejslim ze bych tam dal ten VGA silencer, ale ted me napadlo tohle, co na to rikate?
Printable View
Ted me napadlo, kdyz mi box nahradi zalman, jestli by mi pomohlo a jestli by to vubec slo, dat na Hercules 9800nonPro vetrak z box P4???
Premejslim ze bych tam dal ten VGA silencer, ale ted me napadlo tohle, co na to rikate?
Myslim ze po mirny uprave pasivu bez problemu. :smoke: Taky jsem nacpal na kartu chladic pro procak. A chladi to brutalne.Citace:
Původně odeslal commander
pokud máš pod grafárnou dost místa, tak proč ne, já nemám tak čekám na silencera
hm mal by tam ist v pohode, len uchytenie je trochu problematicke ... teraz som daval na to moje radlo coolermaster pasiv co bol na tulenovi ... xcelo to dost snahy ale islo to ;) inak p4 box je vcelku dost hlucny .. ale ved na grafarne fan vymenis v poho
A myslíš že by ho to rádlo udrželo? Mám ten chladič doma ve skříni ale na grafiku bych se ho netroufnul mrsknout.