Cau vsichni... Mam tenhle problem. Kdyz zapnu pocitac, tak se mi sam po nekolika sekundach vypne :( Nabehne treba az na potreti... Videl bych to na zdroj - Chieftec HPC 360 202. Co vy na to ?
Printable View
Cau vsichni... Mam tenhle problem. Kdyz zapnu pocitac, tak se mi sam po nekolika sekundach vypne :( Nabehne treba az na potreti... Videl bych to na zdroj - Chieftec HPC 360 202. Co vy na to ?
no, myslim že to zrovna do týhle kategorie nepatří...
zkus se podívat v BIOSu nebo to ještě líp změř, co ti de ze zdroje...
Zdroj nebo základka.
Zkus vyměnit zdroj.
ještě by to mohlo být i nastavením v biosu. když máš chladič na procesoru s regulací otáček a v biosu máš zaplou volbu, že v případě netočení otáček se má pc vypnout, tak ti to může dělat to, co popisuješ!
Tak jsem skusil vymenit zdroj za nejakou noname 300ku a je po problemu...To je bordel. Jsem zvedavej na tu reklamaci v CC :(
Tam ti ji uznaj :wink:Citace:
Původně odeslal Cool
A navic je to pravoplatna reklamacka.
Kua, chlapi, vy jste mi dali! :? Chystám se kupovat case Chieftec, ve kterým je zrovna tenhle zdroj... Snad bude v pořádku :|
...osobne mam ten zdroj Chieftec HPC-360-202 vyrobeny v 32.tyzdni 2003 a ziadny taky problem som na mojej zostave nepozoroval
hm zdroje chieftec ale vseobecne nie su zrovna super ... viz napriklad prehrievanie vo vypnutom stave a podobne vecicky ....
MadCap
MadCap: ...snazim sa to kontrolovat ked dojdem z roboty nez pustim PC a mozem otvorene povedat, ze som este ani raz nezistil, ze ten plech na zdroji je zohriaty, je mozne, ze to boli len nejake posahane serie a uz to odstranili :wink:Citace:
Původně odeslal MadCap
Tak to já musím říct, že mám chiefteca a i ve vypnutém stavu napájí PS/2 porty a signalizaci na motherboardu, takže mi svítí jak vnitřek case, tak i myš... ???Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Řeším to prostým vypnutím zdroje od napájení
...aj mne pusta tych 5V /svieti mys v PS2 a LEDka na doske/, ale ide o to ze sa ten zdroj nehreje resp. neprehrieva a to bol problem u nejakych starsich serii, ze bol horuci dokonca aj ten plech na zdroji a potom ten zdroj odisielCitace:
Původně odeslal Tantalos
já mam Chiefa taky a myš mi nesvítí a zdroj jede naprosto bez problémů...buď štěstí a nebo už to fakt vychytali
U nás ve firmě svítí u jednoho PC po vypnutí všechny 3 LEDky na klávesnici a u jiného PC zas optická myš na PS2 - pěkný blázinec
Co svieti/nesvieti pri vypnutom PC vobec nezavisi od zdroja, ale od dosky.
moje řeč. Ale stejně, proč...Citace:
Původně odeslal Rainbow