Mate nekdo zkusenosti s box verzi tohoto prociku? Jak je na tom v netaktovanem provedeni /hluk, chlazeni/?
Dikec
Printable View
Mate nekdo zkusenosti s box verzi tohoto prociku? Jak je na tom v netaktovanem provedeni /hluk, chlazeni/?
Dikec
No s taktenim nemam skusenosti, ale pasiv ma docela jemne zebrovani, ale taky docela majel aktiv. No ale zase v soucasne dobe je priplatek za BOX docela maly.
Ja by som nepozeral az tak na ten chladic ako na 3 roky zaruky.
Vzhledem k tomu, že za 2 roky bude ten procík totálně zastaralej a skoro bezcenej a díky boxu ho nemůžeš vodemknout ani pořádně chladit nevidím BOX jako výhodnou koupi. Navíc nikdy jsem neviděl vadnej procík. Takže naco 3 roky záruky
no tak jestli je vadnej tak na to by mělo stačit 6 měsicu...
a posrat by se neměl...hestli ho nebudeš výrazně škádlit 8)
2john: O vadném procu se dá polemizovat. XP 1600+. Nejel na 133FSB a druhy den při loadu woken EXODUS. Reklamace bez nároku(trošku jsem ho štípnul,ale jemně a jak říkám, jel v kuse asi 8 hod,celý den ne a pak pustím comp a KUA) :o ASI TAK
Ja taky nemyslim, ze ho budu mit 2 roky, pocitam, ze ho budu mit tak max. pri fin. problemech 1/2 roku, budu prechazet na Thoroughbred nebo Barton s 333FSB, takze ho pak prodam. Pro me se tak Box verze vyplati i diky tomu, ze mam moznost vzit bud 1900+ s chladicem Super Silent Pro nebo 2000+BOX za stejnou cenu.
Tak co mam vzit, pretakt na tom delat nebudu, stejne se toho za chvili zbavim, radsi to prodam stabilni.
Mas to samy (skoro) co ja, doporucuju Ti jen ten boxovej chladic vylestit 1500 vodnim smirkem, teplovodiva pasta je samozrejmost, tu sracku (No fuj, sorry) co je na chladici sundej. Ale tohle je jen doladeni. Vetrak ma ale 6000rpm, je to maly letadlo, no ikdyz s mym 300 W zdrojem a jeho vetrakem je to vlastne pul na pul...Citace:
Původně odeslal BeachKEN
spiš ten 2000box
mal som xp1,6box.. samozrejme, chladic iny, troska oc. procak po tyzdni k.o. tka siel do reklamacie... po 2 mesiacoch mi prisiel spat niekde z australie, ze reklamacia neuznana, cpu nebol pouzívany spolu s originalnym chladicom! neviem ako na to prisli... ja som dopadol takto... :-(
Ja by som tiež radšej bral box... Keď som po 2 rokoch predával môj box celeron, tak som napísal, že je v ešte záruke a koľko ľudí sa našlo čo ho chceli... :wink: :wink: :wink:
Možno by ho chceli aj tak, ale nebol to žiaden extra dobrý kus... :wink:
Určitě si vem ten box. Krásně ho pak prodáš a ten chladič je celkem dobrej. Za tu cenu se zárukou :wink:
Ja som mu nehovoril ze si ho ma kupit kvoli 3 rorkom zaruky ale ze ked ho uz bere tak je je 3 roky zaruky vecia vihra ako ten posraty chladic (uz len kvoli predaju).Citace:
Původně odeslal JOHN
Tak ted jsem dost na vahach, v Monime jsou neboxovany! XP s 2 letou zarukou, takze bych ho koupil s chladicem SuperSilentPRO a termoregulaci, ale je fakt, ze ta box verze by se pak dala prodat lip a vyjde me taky asi o 200.- min s 3 letou zarukou.
Tak uz nevim.
Mno ber ten BOX ked je taka moznost ze ta viide o 2 stofky menej. A xcem sa vas tu spytat na kolko by siel pretocit ?? siel by aspon na 2200+ keby to bola AGOIA seria ??
Moja rada: kup box,lepsie ho neskor predas a chladic mozes zatial hodit na grafiku...
Vzhledem k tomu, ze to Box XP je udajne hrozna motorova pila, tak se priklanim spis koupit Arctic Cooling Super Silent PRO TC, ta hlucnost je tam jenom 20db, coz je krasna tichost a jeste ke vsemu ho muzu teoreticky vytocit vic, kdybych to hnal pak na 2100+{neoficialne}.
Sel bych do neboxu z Monimy. Jinak nekdo psal ze diky BOXu nemuzes cpu odemknout a poradne chladit, tomu jsem nejak neporozumnel, co tim JOHN myslel...
Na grafice mi staci Hercules chladic, taky tam nebudu davat tak hlucnej vrtulnik, ze? Ono 6000 ot/s neni moc ticho.Citace:
Původně odeslal Mikhaill