Da se dneska jeste nekde koupit ?
Printable View
Da se dneska jeste nekde koupit ?
V bazaru, je totiz viac ako 2 roky stara a prestala sa vyrabat asi pre rokom a este k tomu ten RAID nefunguje, facha len ako obycajny radic disku :wink: Ale inak pohoda 133FSB tam obcas mrzne holt BX chipset bol stavany len na 100 ... Ale inak mal som taky board 2 roky doma a co sa tyka vykonu je na vek BX chipsetu dost dobry.
Mne na 138 FSB nic nemrzne.
Mam uz druhu, dvovod vymeny bol kondiky.
Inak ziadny problem. 8)
Vsak ju ma i pit a ten tam taktuje jako divy...snad jen ty kondy mu delaly problem... Nak
1) RAID tam funguje.Citace:
Původně odeslal juzko
2) Na 133 mi ide rock stable uz vyse 8 mesiacov. (pred tym ficala na 100 rok aj stvrt...)
Takze tie dva roky u teba vidim na problem medzi stolickou a klavesnicou ;)
Jedine minus, co mam, je to, ze pri suspende/hybernacii ide diskovy vykon dopaze (podla mna chyba HPT - drivery), aj tak to nepouzivam, takze pohoda.
Maju to u nas v Libre vo vypredaji po 1850 Sk (v poslednom cenniku je este 10 kusov). RAID na tom radici funguje, je to normalny HPT370 chip. A kondenzatory su naozaj shity. Predpokladam ze tie dosky co maju v Libre sa im vratili z Abitu s vymenenymi kondenzatormi.
jaky sou tam kondiky? pokud to nesnesou, tak tam dejete na vetsi napeti, ono je to totiz uplne jedno na jaky sou napeti, cim vic tim lip (ale ne kondy z televize, heh) v mezich moznosti, ja sem menil 6,3V za 10V a v poho, snesou pak vic...(to bylo jeste leta pane Soyo SY6 BA+III, bombova deska...)
PiT to uz ma vymenene a zatial to funguje ;)
Ja som sa o 133 nikdy nepokusal lebo som tam mal Celer566, a ten raid pozitivne chodi ale len 0 co viem sa tam jedna firma pokusala rozbehat 4 disky a tusim RAID5 ci 1 to si uz nepametam a po 3 dnoch to vzdali a vratili PC s tim ze ked to nechodi tak nech si to ABIT strci a to MRZNUTIE na 133 bolo skor vecou PCI freq nez BX ale BX moze za to ze nema lepsi delic nic viac nic menej.Citace:
Původně odeslal PiT
hmm zrovna tohle BX ma delic PCI 1/4, tak tim to teda asi nebylo :-D
RAID5 to nepodporuje, iba RAID0, RAID1 a RAID0+1. Mrznutie mohlo byt grafikou ktora nezvlada 89MHz na AGP.
Bylo by mozny ji z "libra.sk" objednat na dobirku do CR ? (nebo je prodavaj jen primo na miste)
Opytat sa ich mozes ale dost pochybujem ze to pojde.
Napsali mi "Vypredajovy tovar predavame len nasim obchodnym parnerom". Takze smula :(
juzko:
Tak ako napisal Bruggi a Rainbow.
Jedina pricina mohla byt v tom, ze grafika nezvladala 89MHz na AGP (v pripade, ze sa pokusali o FSB 133) alebo mezdi stolickou a klavesnicou ;D
Co sa tyka diskov na HPT, nie je tam so stabilitou ziaden problem...
Na tejto doske dokonca kedysi na PCT robili testy so 4rmi Barracudami v RAID0+1, ze co to spravi, ked jednu alebo dve vytiahnu "za provozu" a nestalo sa nic, akurat soft ohlasil varovanie a windooze si spokojne ficali dalej ;)