Výměnný disk a TEPLO/ZIMA
Jak nastavit HDD ve WIN XP SP1 jako výměnný?, nedaří se :oops:
+
Používám starý SEAGATE 1GB HDD jako „disketu“ a zajímalo by mě, jaký může mít vliv na jeho funkci přenos – zima/teplo, teplo/zima a následné zapnutí do PC. (normální věci se třeba vlastně na povrchu standardně orosí)…
Co vy na to?
Re: Výměnný disk a TEPLO/ZIMA
Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
Používám starý SEAGATE 1GB HDD jako „disketu“ a zajímalo by mě, jaký může mít vliv na jeho funkci přenos – zima/teplo, teplo/zima a následné zapnutí do PC. (normální věci se třeba vlastně na povrchu standardně orosí)…
No kazdopadne kdyz prijdes se studenym diskem do mistnosti, tak ho nech tak 15-30 minut "odstat" nez ho pripojis, jinak te moc rad mit nebude...
Citace:
Jak nastavit HDD ve WIN XP SP1 jako výměnný?, nedaří se :oops
Jak to teda je ??? Ve vlastnostej je nastaveno " Optimalizovat pro vykon " a jeste je tam jedna moznost " Pro rychle odebrani " Kdy se toto da pouzit??? Ja to zmenit nemuzu, kdy to de???
Citace:
Původně odeslal stanis
Citace:
No kazdopadne kdyz prijdes se studenym diskem do mistnosti, tak ho nech tak 15-30 minut "odstat" nez ho pripojis, jinak te moc rad mit nebude...
já bych se toho tak nebál, to bys ho musel mít namrzlej :roll: . myslím, že tak pět minut než projdeš barákem ke kompu, než se zuješ by mělo stačit :lol: . dělám to takhle asi 4 roky a zatim v pohodě.