-
Problem s MSI K7N2 Delta
Zacnu tim, ze jsem dost nasr...
Tato deska odmita spolupracovat s PCI RAID radicem. Potrebuju z nej bootovat. Fdisk hlasi, ze v systemu nejsou disky. Opravdu spatny vtip.
Nevite nekdo neco o tomto problemu. Ve vsech ostatnich deskach, ktere mam, ten PCI RAID radic funguje bez problemu, bez problemu se z nej bootuje.
-
Neporadím, ale u mne (K7N2G-ILSR) jsem také musel vyřadit z komplu PCI IDE řadič (Promise), protože systém byl velice nestabilní (dlouhé latence, disky v PIO módu atd...). Asi je to nějaká nekompatibilita chipsetu.
-
Ja uz to vyresil, problem je v tom, ze deska bere jako SCSI zarizeni svuj onboard radic, tusim se jmenuje Fastrack. Proste se neda z PCI karty bootovat.
Takze deska sla z domu. S verzi L to funguje bez problemu. Co se tyce PIO modu, tak to je problem starych 'divnych' radicu. Muj radic (HPT370) mi v RAID 0 cte bez problemu kolem 60MB/s. S lepsimy disky i vice ...
-
no já měl ty samé problémy¨,ale po nainstalování nových ovladaču desky na stránce http://www.levi.cz jsou pryč
-
Ja to resil jinak, koupil jsem Asuse ....
-
no ASUS není pro mě dobrá značka mám od nich DVD a CD-RW a jsem nespokojen hrozně pomalu najíždí cd od asusu už nic nechci
-
NForce 2 Deluxe od Asusu je opravdu dobra. Rekl bych, ze velmi dobra. Barton 2500+ jede naprosto bezproblemu na FSB 200 (3200+). Vse funguje, tak jak ma a vybaveni je super ...
Periferie od Asusu jsem nikdy nebral, nejsem blazen, Asus je stejne nevyrabi ...
Jedine Toshiba a Teac, to jsou me zkusenosti. Napr. Sony je naprosta katastrofa ... Funguje tak pul roku ...