Poraďte !
Printable View
Poraďte !
A mate s nima nekdo zkusenosti? Jeden test na pct me nepresvedci :-)
Po testu jsem je chtel koupit ale tejden nato je zdrazili :-(Citace:
Původně odeslal Fila
Za tuhle cenu se mi upgrade uz nevyplaci :?
jedou zatim v pohode na 426MHz, uvidim kam je dostanu dal, ted zrovna testuju a zda se, ze to zvladaj v pohode
Dá se v LEVI nakupovat i když nemám živnosťák?
434Mhz jsem dal nejvíce já, ale pouze ze starším biosem pro desku,nyní už dám akorát 430Mhz.
DDR450 DIMM 256MB A-data 2030,-
frydek-mistek
http://www.vedon.cz
To jako že vám RAMky certifikovaný pro 450 MHz nejely víc než 430 ? To je na reklamaci, ne?
To bude mojí deskou spíš. Moc to neřeším, nějaký razantní nárůst ve hrách by se stejně nekonal.Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
Nevite co je to za DDR450 v Softcomu? Tusim ze tam meli psano A-DATA, ale ted zu to tam nemaj ???
ted sem se dival do jejich ceniku a maji tam tusim jen A-DATA DDR500 ty 450ky sem tam nenaselCitace:
Původně odeslal Fila
450ky tam maj, ale neni u nich napsano ze jsou to A-DATA, ale co jinyho by to bylo... :-)
jo maji v SOFCOMU A-DATA DDR450, ale jen 256MB modul coz ja nechci, ja chci dva moduli 512MB a ty tam v ceniku nemaji!Citace:
Původně odeslal Fila
Ja je kupoval v HSlogic
http://www.hslogic.cz/DetailPage.asp?DPG=16155
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data? ??? ???
p.s. sorry -> umazte nekdo to co jsem omylem odeslal milionkrat :oops: :oops:
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data? ??? ???
ty 450ky co maj v alzasoftu jsou a-data?
existujou taky nekde A-DATA 400 s cas2 nebo i 2,5..to je to co hledam ale nenachazim:(
dned sem videl test A-DATA ramek v Computeru a dopadli docela spatne (myslim)!¨-jen sem si to tak prolistoval!
Ony A-DATA nejsou delany na OC, ale maji dobrou cenuCitace:
Původně odeslal Neller
Ja vzal v Alzasoftu NONAME 512MB 450MHz a byly to podle ocekavani A-DATA (dela snad jeste nekdo jinej 450???), nicmene posledni kus :lol: a jedou v pohode na 436, zkousel jsem i 458, ale tam to kvuli necemu vytuhlo (nemusela to bejt pamet!) ... ale kdyz jsem to zkousel u kamose na ASUS A7N8X DELUXE, tak se mu to sralo na 333 CL2 ... takze evidentne si musi padnout deska s pameti do oka 8-)
Nicmene nechavam to nastaveny na "by SPD", coz je 400 CL2,5 3-3-6 , jelikoz pri zmene na na lepsi jsem jeste nevychytal, kvuli cemu me to tuhne.
Jeste jsem je videl za slusnou cenu v APRICU, ale jen na objednavku ...