Vynikající akustický molitan 40x90cm za 97,-Kč
http://www.sinuslive.cz/prislusenstvi.htm
Printable View
Vynikající akustický molitan 40x90cm za 97,-Kč
http://www.sinuslive.cz/prislusenstvi.htm
Jo,ale když to hodíš do case,tak tam bude za chvilku pořádný vedro!!!
(vyskoušený to nemám,ale....)
No tusim ze tento material (aj ked neviem ci na tej iste báze) tu pouziva dost ludi, aktualne ho mam aj ja odlozeny v rohu a caka na to kedy pride jeho cas :wink:
Kde sa to da v Kosiciach alebo na Slovensku zohnat ten odhlucnovaci material ???
CHod do Jumba ako sa ide do kina Capitol ale nejdes do dveri kde sa ide do kina ale nalavo je Radioamater...tam ho maju :) teda dost 8-)
Zajtra sa mrknem aj tam a otestujem kvalitu :)
kurna...ze bych to poridil ??? :wink:
Da se to sehnat i nekde v brne a stoji to za to.
me hluk nevadi, me de ciste jen o vykon, ale kdyz se clovek chce divat na filmy, tak to ten hluk uz zacinavadit!-takze pomalu taky zacinam uvazovat o nejakym odhlucnovacim materialu!Citace:
Původně odeslal Sepuca
jj, taky to chci hlavne kvuli filmum. nevite kde se to da koupit krome Prahy?
Jasne ze nejde o hluk ani mne neslo. Potom som robyl tyzden s tichym pc a uz nechcem iny. Pretsla ma boliet hlava, zvuk znie normalne a znie to ako pocitac nie vysavac.Citace:
Původně odeslal Neller
Tak ako to dopadlo s tymto molitanom? Su uz nejake prakticke skusenosti? Cena vyzera velmi priaznivo, tak by ma zaujimalo ako vela muziky je za taky dobry peniaz. Taktiez by ma zaujimalo ci sa tento material da zohnat niekde v Bratislave. Na stranke toho vela nemaju, sice su vyhradny distributor pre slovensko ale ani mail ani telefon nemaju na stranke uvedeny. Tak ak by niekto vedel poskytnut odpovede, tak by som bol celkom happy
Človeče, uvažuj :roll: Tie príspevky sú z roku 2003!
...určite v tom obchode na teba dva roky čakajú :roll: :lol:
Ja viem, ze su z r.2003, preto sa pytam ako to nakoniec dopadlo. Na stranke tie veci este stale maju, to znamena ze niekto plati hosting a to znamena ze firma este existuje. Tak sa pytam ci nahodou niekto nevie o ich predajcovi v BA. Mozno to v BA niekto zhanal, tak lepsie ako chodit po meste a vypytovat sa ludi ci nevideli molitan za stovku sa spytam tu. :idea:
Gabo pisal v jednom poste, ze tu vec ma doma, tak by ma zaujimalo ze ako to fungovalo, pripadne funguje. To by si snad este mohol pamatat. Snad nemeni izolaciu kazdy tyzden. :wink:
Mas tu cely novy(aktualni)thread o odhlucnovacim materialu. :roll:Citace:
Původně odeslal mdz
Staci hledat a najdes reseni bud audiotec, nebo koberec, atd :roll:
Ten audiotec thread som pozeral, ale nikde som v tom poste nenasiel ze by sa dovazal na Slovensko :-( a co sa koberca tyka, tak to sa mi moc nepozdava, predsa len by som si do casu radsej dal nieco krajsie. :lol: Idealny by bol asi ten audiotec s tymi ihlanmi alebo vlnovkami, ale tie su zase moc hrube a neviem o nikom, kto to vozi na Slovensko.
Zatial ale dik za tipy, este sa po niecom skusim poobzerat :-)