kdyz pustim PC tak mi to checkuje Ramky, a nez to projede celkem to trva......
Za boha nemuzu prijit na to jak to vypnout.... doufal sem,ze je to polozkou,co jsem dal do nazvu,ale ta nema zadny efekt :(
Bios 1,4Overclocking....
Printable View
kdyz pustim PC tak mi to checkuje Ramky, a nez to projede celkem to trva......
Za boha nemuzu prijit na to jak to vypnout.... doufal sem,ze je to polozkou,co jsem dal do nazvu,ale ta nema zadny efekt :(
Bios 1,4Overclocking....
Pamet to testuje vzdycky, ale pri quicky jen jednou a rychlejc mozna i, jinak to projizdi nekolikrat. Staci pri tom zmacknout ESCape a test se prerusi a jede to dal.
no nevim,me tam akorat skoci velikost pameti a jede to dal, POST me trva tak 3s...
Mojmu EPoXu to aj na rychlom teste trva dlhsie... pomaly je zalezitostou niekolkych minut...
No joto s tim ESC samozrejme vim, jenze to je mi prd platny, nebudu vzdycky cekat,abych mohl vytezoslavne zmacknout ESC....Citace:
Původně odeslal MaPa
Potrebuju aby mi to nahodilo velikost RAM a jelo to s klidem dal...
Ma to chodit jak pise Madman a driv to i tak chodilo.... ted uz ne a nevim co s tim :(
No ja nevim, ale me to snad pocitalo jednou vzdycky, na vsech deskach co sem mel. A to ti to tak vadi, ze ti to bootuje task o 3 sekundy dyl? :) (512 RAM snad dyl netrva).
ja snad nikdy nevidel,aby se to pocitani nedalo vypnout.... ma tam naskoucit,ze mam 512 a hotovo...Citace:
Původně odeslal MaPa
neni to 3s ale spis 5s.. Ano,vadi mi to,jinak bych se neptal jak to vypnout ???
tak pc nevypinej a nemusis cekat az ti nabehne :mweheh: :mweheh: :mweheh:
tak s jinym biosem to jede v pohode.... nabehne velikost pameti a hned se bootuje....
nemate nekdo nekde databazi biosu ? cellkem byh si jich rad prozkousel vic... pac s kazdym to jede trochu jinak,nemam tu desku rad,nechce mi jet stabilne 200fsb bez zvyseni voltage :( 1,6Vproste pada vydrzi tak 3sec. PRIME.... na 1,7 uz je stabilni (na 1,6V to najelo zatim jenom s 1,5 biosem.... jinak se ani nedostanu do oken....)
neni to na reklamacku ?