Ma niekto skúsenosti s touto kartou.
Printable View
Ma niekto skúsenosti s touto kartou.
Mám 64MB verzi a sem sní naprosto spokojenej, protože sem tam přilepil pasivy na paměti a přetočil na 300/300. Jede stabilně a obraz jako vino(akorát ten větrák dost rve, ale to je u všech Gf4Ti) Ber ;D
Na INNO slusnej vysledek:) Ale ze vetrak rve na vsech GF nemuzu souhalsit,takovej PROLINK AGP4x je naprosto tichej(AGP8x nevim,tu sem nemel) :-)Citace:
Původně odeslal XardaS
taky!Mám Albatrona a větrák je dooost tichej a hlavně ja měděnej:o)
http://212.80.76.22/Silver.Shadow/g4...rav%ec%202.jpg
http://212.80.76.22/Silver.Shadow/g4...%faprav%ec.JPG
dakujem za odpovede takze ju berem.
A ako si tam dal ten pasív cim si to prilepil
normoš do prostřed šla teplo vodná pasta a do rohu sekunďák...nechtěl jsem to lepit tím lepidlem od Zalmana,pže pak to sundáš jen s koskama chipu a jelikož na to mám už připravenou vodu tak asi chapeš....
JJ,ten ALBATRONEk je hezkej,ale tech 565mhz v podpisu u pameti neni maximum tech ramek? ???
bohužel jsou to 3,6ns místo 3,3ns.....pak už to hazí artefakty.Uvidíme co s tím udělá voda...
Jaky maj casovani nevis???To je UBOZE malo na 3.6ns :?Citace:
Původně odeslal Bredator
vím, ale co nadělám.... :-( :-( časování nevím, ale podle výkonu by to mohlo bejt docela good...
No,tak leda ze sou vyhnane casovanim,no:)Citace:
Původně odeslal Bredator
kolik maš ty v 3Dmarku?
Bredator: No ono taky treba zalezi na vyrobci pameti, neznamena ze kdyz mas 3,6ns ze museji bejt super :? Tak jaky tam mas?
Ale stejne je podezreli ze 3,6ns nejedou nad 600 ??? :?:
Výrobce jsem ani nijak nestudoval... :-( dost na rychlo jsem tam svihnul ty pasivy více méně hned tan den co jsem dotah tu kartu domů.Plácaš pěkný koniny...si to spočítej...f=1/T=1/3,6*10E-09=277Mhz.Efektivně v DDR 2*277=555Mhz.jasný?
hlavně já neříkám jak jsou super...mě spíš sere,že nejedou na tech 600Mhz....
Ja to nemyslel tak ze jsi Ty rikal, ze jsou super, ale tak vseobecne, ze 3,6ns taky nemuseji bejt dobry, kdyz je spatnej vyrobce... A ses si jistej ze tam jsou fakt 3,6? To je fakt naky divny ze nedaji 600 :?:
JEn 11k,stara deska a male FSB :?Citace:
Původně odeslal Bredator
to mas blby ... me jde muj Albatron s 4.0ns Samsungama na 600 ;D v 3Dmarku pres 14kCitace:
Původně odeslal Bredator
Me jede Prolink na 600MHz, bez pasivu, ale nekdy to haze artefakty tak jedu na 290MHz. 8-) Jaky maji casovani nepoznam :oops:Citace:
Původně odeslal Maaarty
jdu reklamovat...Citace:
Původně odeslal Maaarty