-
Vypalování v Neru
Pokaždé když chci vypalovat tak mě Nero vyhodí hlášku "Drive is in use by another aplication", přitom nemám spuštěnou žádnou jinou aplikaci, Nera sem několikrá přeinstaloval, předtím mě fungoval uplně vpohodě, poraďte prosím, díky,
P.S jestli se tady tento problém už řešil tak sorry, nikde ho nemůžu najít
-
a mas nainstalovano i neco jineho na cd - clone cd(to by nemelo vadit) nebo Virtual drive, deamon tools, nebo neco podobneho ?
-
všechny takovéto programy sem odinstaloval.
-
takze nemas zadny cd-drive virtualni ???
-
Akorát v Neru si možu vybrat Image Recorder, ale to je vše, tzn, nemám naistalovaný ani Daemon, ani jiný program na image a práci s CD rom.
-
a jak mas nastaveny vlastnosti cd-romky (ve vlastnostech systenu - spravce zarizeni) a v dma ???
-
Klasika, DMA je zapnuté, žádný konflikt zařízení není,
-
tak zkus jiny firmware na tu palirnu
-
zkus vypnout ve vlastnostech vypalovacky polozku "povolit zapis na CD" nebo tak nejak to je.
-
-
nevim jestli leswer nemysli to stejne ale mne to delalo neco podobneho a musel jsem vypnout IMAPI. bud instantne v task manageru killnout imapi.exe nebo ve sluzbach natrvalo :)
pokud je to nero 6 tak nezapomen na posledni updaty protoze 6 je dost bugovata a updaty se setsakra vyplati :!:
-
je to 6ka, zkusím stáhnout update a taky zkusím to s tím IMAPI, pak se ozvu, dík