Segra si chce nainstalovat Apache a její spolužák jí říkal že jí to bez síťový karty nebo modemu nepojede. Říká pravdu? Jak by se to dalo obejít-třeba nastavením TCP?
Printable View
Segra si chce nainstalovat Apache a její spolužák jí říkal že jí to bez síťový karty nebo modemu nepojede. Říká pravdu? Jak by se to dalo obejít-třeba nastavením TCP?
Ja myslim ze sitovka neni potreba, aspon kamos si instaloval celou php triadu na nakej starsi notebook (bez sitovky) a chodi mu to v pohode.
Sitovku nemusis mit, ale mam pocit ze je potreba mit nainstalovane aspon TCP/IP, ale jistej si nejsem :?
TCP/IP potrebujes urcite, aby existoval aspon localhost (127.0.0.1). Ked nemas sietovku ani modem, tak treba mat nainstalovany Dial-Up Networking -> je tam virtualna sietovka (Dial-Up Adapter) s TCP/IP.
to je hovadina....sak nach to na na localhost (127.0.0.1). Stiahni si jednoducho Apache Installer a si v poho. A TCP/IP protokol sa myslim v XP instaluje ako dafault pri instalacii....ja som ho neinstaloval a ficimCitace:
Původně odeslal Chuck
-------------
odporucam aj PHP podporu :-)
to neni tak uplne pravda. minuly mesic sem poprvy instaloval apache na komp bez sitovky. byla tam standardni instalace win xp, a apache nefungoval. o tej sitovce sem to nevedel a stravil sem 2 dny hledanim chyby :-( jeste upozornim ze v kompu byla sitovka ISA (funkcni, jel na ni net) a presto apache nesel. pak sem do kompu pichnul PCI sitovku a najednou se to rozjelo. takze na to bacha. ale urcite se to da nejak nastavit ve winech, aby to jelo bez sitovky fyzicky v kompu.
jaj, ja som zabudol, ze mam siet on board (nepouzivam ju) - tak sorry. Ono zrejme ked nie je siet, tak asi neinstaluje XP ten TCP/IP....vsak?