Jake jsou podle Vas nejvalitnejsi dobijeci baterie pro napriklad bezdratove mysi. V baleni k MX700 se dodavaji nejake modre BYO 1.2V 1700mAh. Myslim ze to nebude nejkvalitnejsi znacka nicmene v tomdle sortimentu se neorientuju.
Printable View
Jake jsou podle Vas nejvalitnejsi dobijeci baterie pro napriklad bezdratove mysi. V baleni k MX700 se dodavaji nejake modre BYO 1.2V 1700mAh. Myslim ze to nebude nejkvalitnejsi znacka nicmene v tomdle sortimentu se neorientuju.
GP 1800. pouzivam, odporucam. moja myska takto vydrzi. 5-6 tyzdnov. okrem toho tieto akumulatory vyhrali v testoch...
Sanyo
NoJo ale baterky co byly soucasti baleni maji 1700mAh ...?Citace:
Původně odeslal stanley
p.s. jaka je asi tak zivotnost ?
jj sanyo
btw ty mysi jsou delane na 1,2Vna clanek nebo 1,5V na clanek? nebylly by lepsi RAM clanky?
urcite jedou na oboji... na normlani tuzkovy baterky 1.5V a na akumulatory 1.2VCitace:
Původně odeslal Glottis
Nahodte ceny a kde se to da vubec koupit pls :)
treba si pozriet nejaky test akumulatorov, videl som ho davnejsie v nejakom casaku Chip, Pc World, PC Revue atd... dost kvalitny test, kopec vyrobcov, vsetko o clankoch - nabijanie, zivotnost, neziaduce efekty...Citace:
Původně odeslal EllE
zivotnost by som tipoval tak maximalne 2 roky, potom uz je kapacita asi v prdaku... inak ja som kupoval 2ks GP 1800 za 300 SK...
Mas pravdu, pro mysku urcite, netrpi samovolnym vybijenim, jsou levny, ekologicky :wink: Akorat potrebujes spesl nabijecku.Citace:
Původně odeslal Glottis
Elle: Ses nesvepravnej, ze si nic neumis najit ? ;D Napr. www.ges.cz maj Sanyo 1850mAh NIMH za 75Kc s DPH.
jj ty jsou sqelý, koupil jsem tam dvě a v mp3 diva vydžej asi tejden (prům. 1 h/den) :-) .Citace:
Původně odeslal Damian
domaci telefon mame bezdrat (a pri mojej sestre dostava riadne zabrat) povodne panasonicy uz po necelom roku boli takmer vytrieskane
casom sa pomenilo viacero typov ale jednoznacne vedu Sanyo, uz su tam bez nejakych 2-3mesiacov 2 roky a este maju cez 75% kapacity (odhad)
GPcka som ale neskusal
ta special nabijecka neni takovej problem, ty ram clankuy se daj vyuzit i jinde, treba me by se to siklo do Minidiscu :/ na nimh to nic mc nevydrzi prave kvuli tomu malimu napeti. a nabijecka zas nestoji tolik, take mam pocit ze jsou i lehci coz b byla do mysi vyhoda
Ale proc pouzivat specialni nabijecku ? Jde prece oto sehnat kvalitnejsi baterky nez je v bleni MX700, ale aby sly nabijet stejnym zpusobem a proto podle me musi mit TOTOZNE parametry a tim myslim treba tech 1700mAh.
preco totozne, chces snad lepsie = vacsia kapacita, nie?Citace:
Původně odeslal EllE
a okrem toho kapacita ma vplyv na cas nabijania/vydrze a nie na na parametre nabijacky (teda to co nabije 1700mAh nabije aj 2000mAh ale za dlhsie) kvalitu nabitia sleduju nabijacky nie podla casu nabijania ale podal toho kolko este ten nabijany akumulator odbera
tj. ak chcers pouzit staru nabijacku staci ti davat pozor len na napatie (tj nie RAM akumulatory) a le ci je kapacita 1500 alebo 2000mAh je to jedno
Ty alkalicky akumulatory se musi nabijet jinym zpusobem nez nimh a nicd.Citace:
Původně odeslal EllE
ano, jakym ale nevim z hlavy, si to dohledej na netu
Myslim ze neni co resit :)
http://www.pragokom.cz/obchod/Images/gpnmh201.jpg http://www.pragokom.cz/obchod/Images/gpnmh202.jpg