Zdravím, potřeboval bych poradit.Může mi někdo z Vás popsat jak mám přetaktovat celeron 266 Mhz?Desku mám do 450 Mhz a čip iBx
Děkuju
Printable View
Zdravím, potřeboval bych poradit.Může mi někdo z Vás popsat jak mám přetaktovat celeron 266 Mhz?Desku mám do 450 Mhz a čip iBx
Děkuju
me osobne se to podarilo "jenom" na FSB 75 na stovce to nechtelo behat, takze mozna zvysit napeti nebo proste zkouset a zkouset ;DCitace:
Původně odeslal cofff
266ky by mali chodit az na 400 -> 100MHz FSB ;D
to jsem taky zkousetl, ale nejelo to :evil:Citace:
Původně odeslal Rainbow
cofff:
opravdu hodne jich chodi na 100MHz FSB.nevim co mas za desku..but umi menit frekvenci zbernice primo v biosu (pak muzes zkusit co to de) nebo s BX deskami vetsinou neni problem pri poziti nejakyho FSB softu
(pak jeste existuje postup, jak zvysit voltaz,ale to je zatim pro tebe asi moc informaci)
vetsina chodila na FSB 100 ... mel jsem kousek co jezdil i na 480MHz
no jestli je to celer 266, tak z toho nedostanes zadnej vykon. to radej 300A. ten by mel bejt o hodne lepsi.
narvete mu poradny V core a 100 mhz fsb musi dat !
:lol: no to aby taky narval poradnou cache :lol: ;DCitace:
Původně odeslal Voky
Ono to aj bez L2 cache chodi dost dobre. Samozrejme, ze horsie ako novsie Celerony, ale nie je to az take zle.
ja i kamos sme ho behali na cca 412MHz
no prej je to ale slabsi nez k6-3kaCitace:
Původně odeslal Rainbow
HI
Zavisi na serii, mam funkcny kus ktory chodi stabil na 112MHz, bez zvysenia FSB, a to na doske A-trend 6220 i440BX ;D. Uz beha takto par rokov a pohoda...