Slyšel už je někdo ? Co jim říkáte ?? ( prosím neříkejte jen že Genius jsou nejlepší .... protože nejsou )
Printable View
Slyšel už je někdo ? Co jim říkáte ?? ( prosím neříkejte jen že Genius jsou nejlepší .... protože nejsou )
dyt to ma zase ty hnusny plastovy uchrchlany satelity bez stredu pokud dobre vidim :-/
myslim ze na genius se zadny fuck creativ nechyta :lol:
proste plast je plast a hov.no zustane hov.nem ;D
Já neříkam, že Creative jsou lepší než Genius - to rozhodně ne. Ale Genius zase nejsou nejleší ..... že Braindead ;)
Jen mě zajímá jestli je někdo slyšel - mají novou elektroniku.
2DeeKay: i plastový satelity můžou vytvořit zvuk daleko lepší než např. Genius .... jestli tě zajímá který tak to jsou např. JAMO A 410 PDD nebo Cabasse Ki. Myslím, že není dobře házet vše do jednoho pytle ......
za ty 4500 co stoji nejlepsi jsou :wink:Citace:
Původně odeslal NLC
Jinak samozrejme v porovnani s HiFi bednama je to shit to je jasne :wink:
Ale ne kazdy ma na bedny 200tisic ;D
Ale ty co jsem jmenoval nestoji 200tisic ;)
Ale za ty prachy Genius rozhodne jdou - teda až na ten subwoofer ....
2 nlc: s tim sabakem je to vyreseny 8) ja sem je reklamoval a uz mam novy a ten sabak je naprosto v pohode. to drnceni delalo uvolneny tlacitko. tedka ten novej sub. muzu vokourit naplno a ani nezadrnci.
ale kdyz sem ty bedny tahnul pres pul prahy na reklamaci a pak s tema novejma sem jel domu tak sem se z toho malem pos.ral ;D
No snad si dost inteligentni na to abys pochopil co sem tema 200tisicema myslel :wink:Citace:
Původně odeslal NLC
Co se ti nelibi na Subwooferu?
PS: nehazim do jednoho pytle vsechny plastovy satelity, ale ty co sou v PC bedynkach za par tisic Kc :wink:
na tom subwoferu se mu nelibilo ze hrozne drncel, ale ja sem to reklamoval jak pisu vo kousek vejs.
Stejně ten subwoofer nebasuje, ale jenom duní ..... nic pro mě
No kdyz sme u toho tak pro me taky ne... ja mam jeradsi klasicky stereo bez subwooferu....Citace:
Původně odeslal NLC
ale kdyz to neni pro tebe tak nechapu jak muzes jen uvazovat o bednach od CL?
A jaka je cena...?Dokud vyrobci nezacnou delat repro v rozumnym provedeni tzn. drevo (ne machrovat, ze basak je ze dreva) a min. predni a centr dvoupasmovy tak budu tvrdit, ze Genius jsou nejlepsi. Umely krychle mi do bytu nesmi! Taky Genius jsou prvni repro ke compu co mam (jinak moje nebo od veze)