Čo hovorite na MSI KT4 Ultra (KT400) asi idem do nej !
Viete stači mi keď bude procak bežať na 166MZH FSB.
Ta foršna ma dosť výbavy !!
Printable View
Čo hovorite na MSI KT4 Ultra (KT400) asi idem do nej !
Viete stači mi keď bude procak bežať na 166MZH FSB.
Ta foršna ma dosť výbavy !!
Kua a co s Gigabyte ?!
:wink:
No mozem testnut KT4 Ultra ale asi nebude cas. Doska v najvyssej vybave stoji majland - 8600 Sk s DPH je silna kava. Tych 166 MHz FSB by malo fungovat...
EPOX nepostacuje? ;)
Citace:
Původně odeslal GABO
PRRROOOOSSSIIIMMMMMM TTTEEEEESSSTTTT !!!
Deviant: Gigabyte som odhlasil (to bolo napisane ešte na starom fore)
MSI ma laka príslušenstvom. Uvidim
A epoX nestači potrebujem USB 2.0 a Firewire a toto ako prídavne akrty kupovať nebudem chápeš.
Nutne ti treba ten Firewire?
Inac som pozrel nejake tie testy na MSI KT4 a nic moc...:
We had planned on using the MSI KT4 Ultra in this review as well, however after we began testing this board we found that the board would not run at a bus speed over 188MHz with any memory or CPU. Knowing this, we abandoned all test results with the KT4 Ultra and will stick with the ABIT KX7-333R only.
TO bol test pamete Corsair 3500 - takze necakaj na doske nijake vyrazne vysoke FSB...teda ako predtym...na MSI sa len tazko s FSB dalo dosiahnut to, ako na EPOXE alebo ASUSE.
PS: Skusim ju testnut a vysledky nahodim...mam vsak kopec roboty.
tak to mas jednoduchy! kup si Epox 8K5A2 a mas USB2 + kup si Hercules Digifire a mas Firewire :wink: ;DCitace:
Původně odeslal cLiVe
To riesenie od Glassmana sa mi pozdava urcite viac ako KT4
ja by som to tiez radsej riesil pridavnymi kartami ....ako si poriadne nezataktit
:wink:
Aj podla mna je to lepsie riesenie...ale ked Clive neda pokoj MSI... ;D
2 cLiVe:
MSI? ??? Neblbni...
Dobra deska. Pro FSB 166 je certifikovana od AMD :wink:
To je jasne ze je certifikovana... ;)
Taky jsem o ni uvazoval,ale zatim jedu na ECS K7SVAL,masinu jsem dal dohromady vcera.Dostala se mi totiz do ruky MSI KT4Utra-do sestavy pro znameho-a nemuzu ji rozchodit.Zkusil jsem ruzne pameti (svuj Winbond,M-TEC,co k ni byl a jeste PQI-vse DDR333)deska se zozbehne,vetrak roztoci,ale neukaze se obraz a D-Bracket ukazuje dle manualu chybu pameti.Zkousel jsem pamet v ruznych slotech,s Athlonem XP i Duronem,s ruznymi grafikami a nic.I CMOS jsem resetoval a nic.Pokud ma nekdo nejaky napad,co by se dalo zkusit,sem s nim.V tehle vecech jsem s MSI nikdy problemy nemel
Taky jsem o té MSI uvažoval,ale co jsem četl všude možně,tak by to nebyla dobrá koupě,proto jdu již podruhé do Epox :-)
Presne ako napísal Glassman EpoX 8K5A2/A3 (má USB 2.0) + nejakú zvukovku, čo má FireWire. Alebo digitálnu strihovú kartu.
A máš zaručené, že ten FireWire Ti ostane, aj keď by si menil dosku... 8)
Tak koukam, ze ti ta deska jede, to jsem rad ;) . Nevedel jsem, jestli se bude mit rada s tema pametma, jak jsem ti rikal. :lol:Citace:
Původně odeslal wizard
Nevíte kdy přijde epox s timhle čipsetem?
A to idem ešte predať MSI GF 4 Ti 4200... :lol:
Takze dosku mam pri sebe....rozbehal som ju bez problemov...detialy dam do noveho threadu.
2cLiVe:Voe co si sa vykaslal na digitalnu formu bytia a ides meditovat?...
Jo a ked si predal tu MSI4200 nexces odo mna S3?? ;D
Mam 2Citace:
Původně odeslal usuall
S3 Trio 2MB
a
S3 Trio 3D AGP 2x ;D ;D
Su to vykonne karty na urovni GF 2 MX ;) ;D ;D [/b]
Tak jsem tu MSI vyreklamoval,vadnej kousek,od MSI bych to fakt necekal.Byla s tim sice prace,ale vyplatilo se,v prodejne mysleli,ze nespolupracuje s pameti (kdyz jsem se tam sel prvne ptat-bez desky) a vymenili mi M-Tec za ty Winbondy,co mam v popisu.Zatim jedou DDR333 2-2-5-2 a naprosto super.A mozna pujdou vejs ;)
;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal wizard
zombie dorf: Cemu se smejes,MSI mi proslo pod rukama spousta a vzdycky chodili dobre-takti se na nich hur,to je pravda,ale na zakladni frekvenci chodi vice nez dobre.Ze Ty budes ten znamej Jack Restartovac,co mu porad nic nechodi.... ;)
Nikoli Jack Restartovac, ale MSI Jack Reklamovac... ;DCitace:
Původně odeslal wizard