Hercules AIW 9800SE -> 9800Pro
Muze mi nekdo poradit, jak se u tohoto grafickeho cipu aktivuji zbyle 4 pipelines? Sice jsem stahl upravene ovladace Catalyst DNA, a postupoval podle navodu na ocfaq.com/softmod/download.php, ale nezda se, ze by se mi grafika nejak zrychlila. V nastaveni adapteru jsem nic nenasel, tak bych potreboval poradit, jak aktivuji vsechny pipelines. Diky za odpovedi.
Re: Hercules AIW 9800SE -> 9800Pro
Citace:
Původně odeslal programmer
Muze mi nekdo poradit, jak se u tohoto grafickeho cipu aktivuji zbyle 4 pipelines? Sice jsem stahl upravene ovladace Catalyst DNA, a postupoval podle navodu na ocfaq.com/softmod/download.php, ale nezda se, ze by se mi grafika nejak zrychlila. V nastaveni adapteru jsem nic nenasel, tak bych potreboval poradit, jak aktivuji vsechny pipelines. Diky za odpovedi.
Stáhni si riva tuner z www.guru3d.com jestli v podrobnostech grafiky uvidíš že máš pipelines 8x1 a né 4x1 .. co máš vlastně za sestavu a podle čeho soudíš že máš stejnou rychlost ? zkus třeba 3D Mark 2001SE ne 3D Mark 03, jestli ti to nedělá šachovnice přes obrazovku.
Hercules AIW 9800SE -> 9800Pro
Na guru3d jsem se docetl o upravenych ovladacich catalyst DNA ale bohuzel mi nesly z guru3d stahnout. Nasel jsem ale stranku uvedenou v mem predchozim prispevku a z ni stahl upravene ovladace. V podrobnostech grafiky zadny udaj o pipelines nevidim. O stejne rychlosti me presvedcuji vysledky z 3d mark 2001.
Moje sestava:
Athlon 1200; 512 MB RAM, 80+30 GB HDD Seagate; MB MSI6830; Hercules AIW 9800SE.
Předmět: Hercules AIW 9800SE -> 9800Pro
Uz se mi to podarilo. Tedy podarilo se mi aktivovat zbyle 4 pipelines. Staci nahradit patchovany soubor ati2mtag.sys. Ale musi se nahradit v nouzovem rezimu. Ale objevil se mi dalsi problem. I po aktivaci vsech 8 pipelines mi vykon zustava temer stejny. (pred hackem jsem mel v 3DMarku2001 8462 bodu a po hacku jsem mel 8506 bodu - coz mi zrovna dvojnasobne zvetseni vykonu nepripada). Delam jeste nekde chybu?
Re: Předmět: Hercules AIW 9800SE -> 9800Pro
Citace:
Uz se mi to podarilo. Tedy podarilo se mi aktivovat zbyle 4 pipelines. Staci nahradit patchovany soubor ati2mtag.sys. Ale musi se nahradit v nouzovem rezimu. Ale objevil se mi dalsi problem. I po aktivaci vsech 8 pipelines mi vykon zustava temer stejny. (pred hackem jsem mel v 3DMarku2001 8462 bodu a po hacku jsem mel 8506 bodu - coz mi zrovna dvojnasobne zvetseni vykonu nepripada). Delam jeste nekde chybu?
...uauuu ten vykon v 3DMarku2k1 je kruty o nejakych 1500bodov mensi jak na mojej staruckej 8500fke :?
Citace:
Jestli si dobre pamatuji, tak tvoje deska umi SDRAMy, ze ? Rozdil mezi DDR a SDRAM je dost znat. Navic Athlon 1200 je dost slaby na takovou kartu, proste si myslim, ze mas slaby stroj a vykon je v poradku
Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Citace:
Jestli si dobre pamatuji, tak tvoje deska umi SDRAMy, ze ? Rozdil mezi DDR a SDRAM je dost znat. Navic Athlon 1200 je dost slaby na takovou kartu, proste si myslim, ze mas slaby stroj a vykon je v poradku
Vim, ze je A1200 slaby, prestoze ma DDR pameti (266 MHz). Ale nejde mi ani tak o vykon, jako z rozdil ve vykonech. To je v poradku ze i na 'slabem' stroji je rozdil jen par bodu?
Citace:
Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Citace:
Vim, ze je A1200 slaby, prestoze ma DDR pameti (266 MHz). Ale nejde mi ani tak o vykon, jako z rozdil ve vykonech. To je v poradku ze i na 'slabem' stroji je rozdil jen par bodu?
Pokud se ti v 3D marku 2003 nezvětší skóre o více jak 500 bodů, tak to přepnutí na 8 pipek nefachá .. ověřil sis přes riva tuner že máš povoleno opravdu všech 8 pipek ?