Máte někdo zkušenosti s těmito 17" CRT monitory? Jaké jsou a co obraz?
Když bych prodával mojí současnou 15" HITACHI CM500ET(max. 1280x1024 60Hz, 1024x768 75Hz,800x600 100Hz)
Printable View
Máte někdo zkušenosti s těmito 17" CRT monitory? Jaké jsou a co obraz?
Když bych prodával mojí současnou 15" HITACHI CM500ET(max. 1280x1024 60Hz, 1024x768 75Hz,800x600 100Hz)
ja mám tiež Eizo, a odporúčal by som stránku www.eizo.com, tam sú všetky dôležité parametre a informácie
A si s ním spokojený? Nějaké problémy?Citace:
Původně odeslal Wizzard
Nejvetsi problem starsich EIZO je vysokonapetova cast zdroje. Je tu nekde o tom thread.Citace:
Původně odeslal Fishxx
EIZO nesmi prskat (kdyz prskne jednou za den, tak uz je to celkem spatny).
Ja som s mojim EIZO veľmi spokojný, hoci nie je najnovší, je to T560, Trinitron, má možno aj 10 rokov, čiže žiadne také veci ako OSD, momentálne používam rozlíšenie "iba" 1280x1024/75Hz, no bez problémov sa dá používať aj 1600x1200/65 Hz.
na parametry mrkni na http://www.eizo.co.jp/welcome/produc.../contents.html
jenom tam myslim neuváděj maximální hodnoty svítivosti u jednotlivejch typů.
Já jsem s tím svým hoooodně spokojenej, jen jsem musel pořídit kvalitnější kabel. (A pařba her v movie módu - paráda)
Jinak ale určitě doporučuju ten monitor vidět napřed v akci, i když v těch bazarech může bejt problém, že ho neuvidíš běžet na pořadný graf. kartě :?
Kolega v praci ma T57 a vyzera velmi dobre. Ja mam asi 3 dni v praci T56 a som veli spokojny, obraz velmi kvalitny, geometria nie je dokonala, ale myslim, ze ked sa nastavi spravne bude bez problemov. Tie monitory su dost stare a pouzivane, ale obraz maju stale super.
Iba si daj pozor ked ho budes kupovat...dokladne si ho skontroluj samozrejme ak sa bude dat. :wink:
Ok, každopádně by byl lepší asi ten T57S. Díky za příspěvky, rozhodně si dám pozor na ten zdroj, bude s 1/2roční zárukou tak snad mě neokradou,jak tomu bývá v ČR zvykem ;D
tyvo** :eek: koukali ste, kolik ty mrchy zerou ??? zrovna kdyz chtej zavest dan z energii :wink: :lol:
To je v pohodě,my máme ten levnej proud 0,95h/KWH 8-)Citace:
Původně odeslal tomesik