Chtel bych si poridit disk, tak kolem 120GB, preferuji ticho, dale vykon a potom tu cenu, rozhoduji se mezi Maxtor Diamond Max Plus 9 , Hitachi 7K250 a nebo nejakej Seagate?? Poradte PLS
Printable View
Chtel bych si poridit disk, tak kolem 120GB, preferuji ticho, dale vykon a potom tu cenu, rozhoduji se mezi Maxtor Diamond Max Plus 9 , Hitachi 7K250 a nebo nejakej Seagate?? Poradte PLS
Ja by som to tipol na tu Barracudu...
Jakou?? V nich se vazne nevyznam, jakej je rozdil mezi V a 7200.7?? Ale je zase strasne pomala. Je takovy zvukovy rozdil mezi 7K250 a 7200.7 ?? V PC mam jeste 5 vetraku ale ty maj tak do 1.5BCitace:
Původně odeslal sisi
na kolik taky vychází ta barča?
:o no to musis mit opravdu tichoucko 8-)Citace:
Původně odeslal monsoon
Nejtizsi jsou seagate a pomoci utilitky muzes jeste stisit seeking :arrow: ani nevis ze mas comp zaplej :wink:
:o To je zajimavy, mylim ze ve FAQu pisou ze Seagate 7200.7 AAM nepodporuje. Jo ale 1.5B je 15dB. No, noise reduction by Artic Cooling. Seagaty uz nejsou v mem vyberu, jsou strasne pomaly, asi pujdu do Hitachi 7K250 160GB 8MB, nemate nekdo zkusenosti?? hlavne jakej to dela kraval ?? A co WD ??Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Jj, 7200.7 AAM nepodporuje! Mam SATA i PATA verzi a ta SATA je o dost hlucnejsi (pri seeku).Citace:
Původně odeslal monsoon
Prave jsem koupil Barcu V 7200 s 8MB 120GB a vykon jsem jeste netestoval mam ji na Ultra ATA ale co se tyce tichosti disku tak je naprosto tichounka. Mam na min otacky (2200) vetrak ve zdroji jinak se mi v pc nic netoci a Barca ho neprerve. Takze ja jsem spokojenej.
ber 7k250. mám 160gb 8mb cache verzi a je hodně rychlej a hodně tichej. lepší než seagate a maxtor dohromady :smoke:
Tak diky za rady. Favoritem zustava Hitachi. Ted uz jen vyreklamovat tu 60ku a je to ;DCitace:
Původně odeslal KuKla