na win2000 a 98,v pripojeni na proxy server(Linux) mi to nepomuze,vsichni uz vi,jak to nastavit.Existuje nejaka ficurka,jak zakazat spustit explorer nebo nastavit znovu pripojeni na mistni sit?Lidi uz nam nemakaj a jen mi zavirovavaji sit.Diky vsem.
Printable View
na win2000 a 98,v pripojeni na proxy server(Linux) mi to nepomuze,vsichni uz vi,jak to nastavit.Existuje nejaka ficurka,jak zakazat spustit explorer nebo nastavit znovu pripojeni na mistni sit?Lidi uz nam nemakaj a jen mi zavirovavaji sit.Diky vsem.
Chtělo by to víc konkretizovat, řešení je spousta! Například triviální group/domain policies, nebo třeba zrušení konektivity klient -> internet gateway, atd...
pripojeni je pres mistni sit a cislo proxy serveru.Jde mi o to,ze kdyz si ten ktery uzivatel nastavi cislo serveru,okamzite ma pristupny internet.Tomu chci nejak zabranit,napr. aby nemohl menit v nastaveni prohlizece pripojeni jako takove,nebo zakazat uzivateli spusteni IE,atd...........
jake cislo serveru???Citace:
Původně odeslal Milos
Mikhail>165694982165416.159498489.189498489.65489. port 19198494919
IPCitace:
Původně odeslal Milos
no a to je nejaky problem odfiltrovat???Napr podla MAC sietoviek a pekne si nastavit komu ten inet pojde a komu ne???
??? ??? ??? Co to je zac za cislo ???Citace:
Původně odeslal Milos
Skus group policy a proxy server ktory vie robit s nimi.