Kurňa, chlapi, furt tady čtu, jak je supr mít větráky na 5 V. Ale mně se moje 2 nový Sunony na 5V sami nerozběhnou. (mám to daný přímo na 5 V ze zdroje) Budu muset prostě asi použít 7 V. Nebo na to máte ještě nějakej fígl ???
Printable View
Kurňa, chlapi, furt tady čtu, jak je supr mít větráky na 5 V. Ale mně se moje 2 nový Sunony na 5V sami nerozběhnou. (mám to daný přímo na 5 V ze zdroje) Budu muset prostě asi použít 7 V. Nebo na to máte ještě nějakej fígl ???
sunony moc nebrat :( nejsou tiche a nekdy se fakt neroztoci. Chce to priste asi bral ty nejmene vykonne (je jich vic). Kdysi jsem tady o tom psal, zkus si dat vyhledat Sunon - treba ti neco najde...Citace:
Původně odeslal Grázl
ja mam sunon 80x80 (2,6W) na 5V uz pekne dlho a zatial som sa s tymto problemom nestretol. vzdy sa spolahlivo roztoci. ak to chces davat na 7V tak rozhodne nie medzi 5V a 12V vetvu... :wink:
...jo zalezi na tom jaky mas model tych SUNONov, mne tiez bezali na 5V ale presne oznacenie z hlavy neviem :? /boli to s klznymi loziskami a tie najslabsie/
me novej sunon (velikost na 486-kovy CPU) jede na 5v v poho. akorat velkej (ze zdroje) s tim ma trochu problemy :-)
muzes jen mezi reci napsatl, proc to nedavat mezi 12 a 5V ? Neco jsem slyse a neco jsem uz i videl (negativa), ale u me to jede uz dost dlouho v pohode, tak chci jen slyset nazor nekoho jineho...Citace:
Původně odeslal stanley
zapojenie medzi 12V a 5V vetvu rozhodne nie je korektne. mne tak odsiel zdroj. uz sa to tu preberalo par krat... aj tu. http://www.overclocking.cz/4um/viewt...=420175#420175
... tak je zkus dat do serie, kdyz mas dva ... treba bude tech 6V stacit :wink: