Stavim si router pro www.CZfree.net a rad bych do nej dal tento CPU,protoze ma spotrebu kolem 5W. Nevite nekdo,kde jej sehnat?
Printable View
Stavim si router pro www.CZfree.net a rad bych do nej dal tento CPU,protoze ma spotrebu kolem 5W. Nevite nekdo,kde jej sehnat?
To je fakt....sehnat Samuela dá práci...právě když jsou tyhle procesory na roztrhání ;D
Já jsem ho koupil v Praze v Apricu. www.aprico.cz . V nabídce ho nemají, ale určitě mají kontaky a objednají ho.
K cemu vam to je??
kup si a uvidis... ;DCitace:
Původně odeslal -Ja8k1-
K cemu mi je router s malou spotrebou? Jelikoz se planuju pripojit do czfree.net ,potrebuji router s co nejmensi spotrebou(kvuli $) a slusnum vykonem
Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Mám jednoho winchipa 200Mhz neměl by onej nekdo zájem
Hmm, toho jsem mel taky, ten ale nizkou spotrebou teda rozhodne netrpi :)Citace:
Původně odeslal Ash keatchem
Nebude lepsi nejaky Celeron 333? Spotrebu to omnoho vacsiu nema, zato vykon ano :)
Poslední modely Samuela má www.elap.cz a 800MHz model mají za 850 bez DPH v D1.V podstatě o něm ze skoro stejného důvodu taky silně uvažuji tj. spotřeba a server-router na nepřetržitý provoz.Ta spotřeba u 800MHz modelu má být kolem 5.7W a i 400MHz Celer má tuším kolem 25W takže se to vyplatí,nehledě na to že ten 800MHz model má tuším výkon jako P3 500-700MHz podle aplikace.V podstatě VIA je jediné rozumné řešení ohledně spotřeby.
ja jsem ho taky koupil v Apricu ale už jsem ho nedavno prodal. Měl jsem 800
No nakonec to u me vyhral Duron na 1.1GHz,stim ze pokud budu potrebovat udelat znej server tak mu dam 5.5*100 a bude mit tak 25W.Ono stejne s normalnim diskem,Wi-Fi kartou a tak se pod 40-70W nedostanu.
Hec, moje P100ka se snizenym napajenim z 3.6 na 2.9V ma bez disku spotrebu kolem 35W ;D
Ja som postavil router s spotrebov 13 W cely bez monitoru a disku, ked nabieha router soft tak zere 15 W a potom sladkych 13 W
aco jsi tam dal za komponenty??Citace:
Původně odeslal maros000
Amd K-5 75MHz Doska Nejaka Baby zo SiS Bez disku iba disketovka Zdroj daky Shit pamate 2*8 Mb a to je vske a bez ventilatorov ;D Ani v zroji ani na procaku ziaden ventilator ;D