Nesetkal se někdo s tím, že by se mu uprostřed práce ve Winech vypnul disk, a za 5s opět zapnul. Mám WD, dá se s tím něco dělat? :?
Printable View
Nesetkal se někdo s tím, že by se mu uprostřed práce ve Winech vypnul disk, a za 5s opět zapnul. Mám WD, dá se s tím něco dělat? :?
slabej zdroj ? vyčvachtanej konektor ?
Na 90% to bude ten konektore ako kukla hovori.
btw kukla ked sme uz pri tych konektoroch, daju sa nejako vymenit ci bude jednoduchsie kupit novy zdroj ? ;D
Mne to robila rozdvojka na napajanie...
Rozdvojka je fajn ale neda sa to tak riesit donekoncna :roll:
Asi bude jednoduchsie a rychlejsie kupit novy zdroj.
Ty konektory jsou strašný krámy, pokud to je konektorem tak se ti,ale musel seknout systém ne ???
Mě to taky dvakrát udělalo na předchozim kompu a pokaždý se seknul OS (Win ME).
Tak jsem to vyřešil tak,že jsem konektory zalil tavnou pistolí na takový ty bílý PVC válce (každej to zná a kdo ne tak mu to rád vysvětlím :roll: )
Mne to robilo niekedy hned po zapnuti - disk sa stale rozbiehal a vypinal. Jeden disk mi to aj od*ebalo (WD 1,6GB) :evil: Zdroj shitovy Codegen/EuroCase.
Mal som tie iste problemy a bol to, co myslite ... kabel od zdroja :-o
diky za tipy. taky me to napadlo ten kabel... jelikoz se mi kdysi vypinala cdromka. zkusil sem ho naprat trochu vic natvrdo do toho disku. snad to pomuze. takze jinej zdroj? nebo se daj vymenit ty napajeci kabely samostatne ? :-)
No to by mohlo být taky tim,že ty kabely často vytahuješ a ty dutinky se trošku rozevřou.Ale vesměs stačí když by si je taky zatavil tavnou pistolí jako já,aby se tam tak nevyklali ty dutinky.
UPLNY SUHLAS - robia to nekvalitne rozdvojky - mne to robila rozdvojka ked som ma na nej pripojeny HDD a cooler na skriniCitace:
Původně odeslal Rainbow