Tak už někdo máte Audigy 2 ZS??? rozdíl oproti A2
Měl jsem donedávna Audigy 2 Retail, tak jsem tam vrazil A2ZS Retail
a nestačil jsem se divit, ještě lepší zvuk, hlavně hry, to je nářez jak sviň
a zvuk v DD5.1 nebo DTS5.1 je prostě špičkovej, konečně jsem se dočkal.
U A2 mě štvalo pokles dynamiky a odstupu šumu u středáku a basáku,
taky je to v klidu.
Jak směšní jsou lovci šumů
Ale milý chlapče, důležitý je přece jen to co poslouchám.Hlavně kvalitní music,nějaký malý rozdílky,na těch nezáleží.To jsem znal jednoho,co neustále běhal od bedny k bedně a vlastně ani nevnímal co poslouchá.Je to běžná duševní porucha,a hlavně pro ostatní je to velmi srand'ozní.
Re: Jak směšní jsou lovci šumů
Citace:
Původně odeslal Maca
Ale milý chlapče, důležitý je přece jen to co poslouchám.Hlavně kvalitní music,nějaký malý rozdílky,na těch nezáleží.To jsem znal jednoho,co neustále běhal od bedny k bedně a vlastně ani nevnímal co poslouchá.Je to běžná duševní porucha,a hlavně pro ostatní je to velmi srand'ozní.
;D ;D
Re: Jak směšní jsou lovci šumů
Citace:
Původně odeslal Maca
Rofl, trefa do cernyho. Typicky predstavitel netopyra, behajiciho od bedne k bedne a snazici se "zaslechnout" nejaky naznak sumu ci zkresleni 0,004% Nasledne se zacne bavit o "jitteru" a dalsich pojmech, nad kterymi bezny posluchac jen udivene krouti hlavou. Je to nadhera, snazit se docilit odstupu signalu od sumu 110 dB pri hluku pozadi kolem 30-40dB (bezna hodnota hodne tiche mistnosti) ;D
Re: Tak už někdo máte Audigy 2 ZS??? rozdíl oproti A2
Citace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
Měl jsem donedávna Audigy 2 Retail, tak jsem tam vrazil A2ZS Retail
a nestačil jsem se divit, ještě lepší zvuk, hlavně hry, to je nářez jak sviň
a zvuk v DD5.1 nebo DTS5.1 je prostě špičkovej, konečně jsem se dočkal.
U A2 mě štvalo pokles dynamiky a odstupu šumu u středáku a basáku,
taky je to v klidu.
Nedavno ji kupoval prasor :) Nekupovali ste dve ?